Το φόρεμα ένα μπλουζάκι ημέρας!

Είναι εδώ!

Μερικά δεδομένα:

– Είναι $ 15. Η αποστολή (στις ΗΠΑ) είναι $ 5,50.- Είναι κατασκευασμένα από την Melanie στο σύμπλεγμα παπαγάλων, μια μικρή επιχείρηση που ανήκει στη μαμά. – Καταλήξαμε να επιλέγουμε την αμερικανική ενδυμασία (# 2102) tees. (Και ναι, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα με την ΑΑ. Κατανοούμε απολύτως αν αυτό σας κάνει να μην θέλετε να πάρετε ένα.) – Το μέγεθος είναι: m (b 32-34), L (Β 36-38) , XL (Β 40-42) και 2xL (Β 44-46). Εάν πέσετε έξω από το εύρος μεγέθους, λυπάμαι πολύ. Όταν κάνουμε τα πουκάμισα μεγέθους των ανδρών ή των παιδιών, ίσως θα λειτουργήσουν. – Δεν έχουμε κάνει toωebags ή μαγνήτες ή αυτοκόλλητα ή κουμπιά / κονκάρδες ή ό, τι συμβαίνει – όλες οι καλές προτάσεις και ίσως θα τα κάνουμε σύντομα … – ναι, μπορείτε να τους αποσταλεί σε διεθνές επίπεδο! (Email Melanie μέσω της ιστοσελίδας της για λεπτομέρειες.)

Κάντε κλικ στην εικόνα για να επισκεφθείτε το κατάστημα.

Ξέρω ότι αυτό είναι ένα t-shirt, και όχι ένα φόρεμα. Αν υπήρχε ένας τρόπος για μένα να κάνω επίσημο φόρεμα ένα φορέματα ημέρας χωρίς να το κάνει την εργασία πλήρους απασχόλησης μου, θα το έκανα, υπόσχομαι. Και δεν είναι ύφασμα, αν και ελπίζω να ντύσω ένα ύφασμα ημέρας (που γίνεται μέσω του Spoonflower) κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. (Είχαμε μια συζήτηση για όλα αυτά τα πράγματα όταν πρώτα βγήκαμε την ιδέα των t-shirts.)

Εάν είστε συνταγματικά αντίθετοι με τα μπλουζάκια, τα αμερικανικά ενδύματα, το χρώμα ροζ, το βαμβάκι ως ίνες, ή να πάρει ανόητα πράγματα σε μια ύφεση, παρακαλώ – και για τα δύο κομμάτια μας – μην πάρετε ένα. (Αγοράστε μια ταινία μέτρησης αντ ‘αυτού. Είναι χρήσιμο *.)

Αν θέλετε να κάνετε το δικό σας πουκάμισο, ενημερώστε με και θα δούμε για να σας πάρει το λογότυπο σε μια μορφή κατάλληλη για εκτύπωση σιδήρου ή (αν είστε πραγματικά δροσερός) μετάξι-διαλογή.

Εάν πάρετε ένα πουκάμισο τσαγιού και γυρίστε το σε ένα φόρεμα (όπως απειλούνται αρκετοί άνθρωποι που απειλούνται να κάνουν) τότε ναι θέλω φωτογραφίες παρακαλώ!

Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους 1) ζήτησε ένα φόρεμα μια μέρα t-shirt 2) έδωσε ανατροφοδότηση και ψήφισε στη δημοσκόπηση και 3) που με έτρεχε σε αυτό μέχρι να συμβεί!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Σύντομα: ένα φόρεμα μια μέρα T-shirts! 25 Μαΐου 2007
Διεθνής φορέσετε μια μέρα φόρεμα 2009 – Σήμερα! 29 Οκτωβρίου 2009 Με 83 σχόλια
Τι θα φορέσω (αν ήμουν τύπος) 10 Ιουλίου 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *