Αναζωπύρωση Tees Tee Shirts Styles

Ο Daniel Bevis έχει περάσει σε καινοτόμες δραστηριότητες για μεγάλο μέρος των 26 ετών του, επαληθεύτηκε από την επιλογή της καλής τέχνης ως ένα από τα θέματα του κολλεγίου, ενώ τα παρόμοια παιχνίδια τον οδήγησαν στην έρευνα της έρευνας animation υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Ένας από τους δασκάλους του εκεί τον συνέστησε να συμμορφωθεί με κάτι σε γραφικό στυλ, έτσι πίστευε τον εαυτό του γραφικά βασικά βασικά, με υπομονή καθώς και επιμονή. Ο Ντάνιελ χειρίστηκε για να σκοράρει μερικές σλιπ, μερικές μικρές, καθώς και μερικές μεγαλύτερες. Ήταν δύσκολο, καθώς και οι δοκιμαστικές στιγμές, ωστόσο ακριβώς την ίδια στιγμή παράγει έργα για τρίτους χώρους εορτασμού όπως το Redbubble και, αργότερα, την κοινωνία6.

Αυτό που έσπρωξε τα πράγματα ήταν να βλέπουμε τα έργα στη σάρκα, ιδιαίτερα σε μια φυσική και σκυρόδεμα πουκάμισες μπλουζάκια. Η καινοτόμος εστίαση ενισχύθηκε προς την επικοινωνία με άλλους καλλιτέχνες, άρχισε να πειραματίζεται με εκτυπώσεις μεταφοράς καθώς και τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε το κατάστημα πουκάμισά του στο Bigcartel, όπου έχει 12 στυλ πουκάμισα, καθώς και η συλλογή αυξάνεται, με το όνομα της αναβίωσης Tees.

Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά από τα αγαπημένα μου, καθώς και να μην συμπτωματικά, πρόσθεσαν τα τελευταία πουκάμισα, τα οποία σας δείχνουν τις βελτιώσεις καθώς και τη σημασία που δίνει στην ποιότητα. Η παρουσίαση των στυλ μπορεί σίγουρα να ενισχύσει την αγορά για να επισημάνει τα στυλ μπλουζάκια, καθώς και τα στοιχεία τους, ωστόσο τα γραφικά είναι σίγουρα εξαιρετικά πρωτότυπα, με ιδανικό χρώμα καθώς και συνδυασμούς σχήματος.
Όντας εξαιρετικά σκέψης για τη γνώμη σας, το Revival Tees είναι στο Facebook καθώς και στο Twitter, καθώς και να σας παρακινήσει να δείξετε την υποστήριξή σας, την καινοτόμο κριτική ή τις συμβουλές για να ενισχύσετε τα στυλ καθώς και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας καθώς και την αυθεντική τέχνη των μπλουζών.

0/5 (0 κριτικές)

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *