Κρίκετ Tee πουκάμισες που διατηρούν ένα κομψό πνεύμα για την ομάδα σας!

Cricket Tee Shirt Makers διατηρώντας ένα κομψό πνεύμα για την ομάδα σας!
04/06/2014, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Το κρίκετ είναι ένα άθλημα που μπορεί πραγματικά να ενώσει ένα ολόκληρο έθνος, ανεξάρτητα από το φύλο, τα δημογραφικά στοιχεία καθώς και άλλους τέτοιους παράγοντες. Όντας ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια παγκοσμίως, το κρίκετ είναι το εθνικό άθλημα της Αγγλίας. Δεν είναι πολύ περισσότερο το κρίκετ μόνο ένα παιχνίδι με νυχτερίδα και μπάλα, τώρα περιλαμβάνει συναισθήματα καθώς και προσδοκίες υψηλού επιπέδου!
Η Wear Team Cricket είναι ένα πράγμα που βοηθά να διαφοροποιήσει μια ομάδα από την άλλη. Το πολύ πιο ξεχωριστό είναι, τόσο το καλύτερο. Αντιπροσωπεύει την ενότητα, το πνεύμα καθώς και το σύνθημα της ομάδας. Μια ομάδα που φοράει αμέσως τα μέλη της ομάδας σε διαφορετικό επίπεδο, καθώς και κάνει την Πιστοποίηση του Γενικού Μεγάλου από το ιδιωτικό όφελος.

Όταν προσπαθείτε να βρείτε έναν κατασκευαστή πουκάμισων κρίκετ, να επικεντρώνεται πάντα στον τύπο του υλικού που χρησιμοποιείται. Πρέπει ιδανικά να είναι υλικό Wicking Wetness, το οποίο είναι ελαστικό καθώς και να παρέχει εύρος για απλή κίνηση. Το υλικό πρέπει να είναι αναπνεύσιμο καθώς και να απορροφήσει τον ιδρώτα για να εξασφαλίσει ότι αυτό δεν κατέληξε να είναι ανήσυχος όταν χρησιμοποιείται για πολλές ώρες. Δεδομένου ότι το κρίκετ δεν είναι εσωτερικό άθλημα, καθώς και πολλές ώρες στον ήλιο μπορούν πραγματικά να σας κάνουν να ιδρώνετε καθώς και μεγάλες ώρες εκπαίδευσης για να αναπτύξετε αντοχή μπορεί να πάρει εξαιρετικά εξαντλητική. Όλα αυτά τα πράγματα πρέπει πάντα να σκέφτονται όταν επιλέγετε τον ιδανικό κατασκευαστή πουκάμισου κρίκετ. Κανονικά τα μπλουζάκια κατάρτισης κρίκετ είναι λευκά σε χρώμα, αφού το λευκό δείχνει ζεστό αντί να το παίρνει. Έτσι, είναι πολύ πιο άνετο να φορέσετε στον ήλιο καθώς και μια μέθοδο για να αποφύγετε τον ζεστό τρόπο σοφό.
Ως ομάδα φορούν, τα μπλουζάκια της ομάδας είναι συνήθως ζωντανή για να αντιπροσωπεύουν το χρώμα καθώς και το πνεύμα του έθνους. Έτσι, παίξτε και με χρώματα, καθώς και ενεργοποιήστε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τη θεραπεία χρωμάτων. Το κόκκινο είναι βέβαιο ότι θα πάρει την αδρεναλίνη σας βιασύνη ενώ το κίτρινο θα προωθήσει πολύ καλύτερη συγκέντρωση. Το Eco-Friendly είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει το πηλίκο θετικότητας καθώς και το λευκό για την ουδετερότητα. Παίξτε με χρώματα για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας καθώς και ακριβώς την ίδια στιγμή συνεχίστε το κομψό vibe της ομάδας.
Και ναι, χωρίς λογότυπο, ένα πουκάμισο ομάδας κρίκετ είναι άψυχο. Έτσι, κάνετε κάποια ομαδική άσκηση οικοδόμησης, έχοντας το σύνθημα της ομάδας αντιπροσωπεύει το λογότυπό σας. Αυτά τα πράγματα είναι μια μακρά μέθοδος για να συγκρατήσετε την ομάδα μαζί!
Έτσι, σας ενθαρρύνουμε να είστε πνευματικοί όλη την ώρα, καθώς και να το κρατήσετε σπορ!
Ήχου

00:00
00:00
00:00

Ετικέτες:
ενδυμασία κρίκετ
Κατασκευαστές ρούχων κρίκετ
ρούχα κρίκετ
Προμηθευτές ενδυμάτων κρίκετ
Κρίκετ ρούχα Χονδρικό
Κρίκετ Jerseys Wholesalers
Κατασκευαστές πουκάμισα κρίκετ μπλουζάκια
Κατασκευαστές στολών κρίκετ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *