Πώς να αφαιρέσετε εύκολα τα χάπια και να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των πουλόβερ σας

φόρεμα: παλιά, παρόμοια εδώ και εδώ | Τσάντα: J.W. Άντερσον | Ζώνη: Παλιά, παρόμοια εδώ

Έχω μοιραστεί αυτό στο Instastories αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά θεωρώντας ότι εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις στο τμήμα DMS και σχολίων μου, σκέφτηκα ότι θα το μνημονεύσω εδώ σε μια θέση! Κυρίες και άνδρες, αυτό το μικρό αφαίρεσης χάπι $ 8 από το Amazon ήταν ένας συνολικός παίκτης για το χειμερινό μου ντουλάπα. Δυστυχώς, ακόμη και τα πιο όμορφα, premium πουλόβερ μπορούν να καλυφθούν με χάπια και φοβερό fuzz μετά από επαναλαμβανόμενες φορέματα και πλυντήρια, αλλά με μια γρήγορη κτύπημα αυτής της ξυριστικής ξυριστικής υφάσματος, τα πουλόβερ σας θα φαίνονται σκαμπανεβάσματα καινούργια. Είναι bonkers.

Το gadget που λειτουργεί με μπαταρία αφαιρεί γρήγορα τα χάπια, τα fuzz και τα αδέσποτα νήματα χωρίς να καταστρέφουν το ύφασμα καθόλου. Και, θεωρώντας ότι είναι απίστευτα μικροσκοπικό, είναι εύκολο να συνεχίσετε να είναι χρήσιμο στο συρτάρι σας ή ακόμα και στη βαλίτσα σας για χρήση ενώ ταξιδεύετε. Καλύτερα οκτώ δολάρια που έχω ξοδέψει ποτέ !!

Γρήγορη σημείωση της προσοχής – έχω δοκιμάσει διάφορα τεχνάσματα DIY, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός ξυραφιού μιας χρήσης για την απομάκρυνση των χαπιών πουλόβερ, αλλά δεν θα συνιστούσα αυτές τις μεθόδους. Όταν χρησιμοποιείτε ξυράφι, η διαδικασία δεν είναι μόνο πολύ πιο χρονοβόρα, αλλά είστε πολύ πιο πιθανό να βλάψετε το υποκείμενο ύφασμα επειδή δεν υπάρχει προστατευτικό εμπόδιο μεταξύ της λεπίδας και των ινών υφασμάτων. Με αυτή την ξυριστική μηχανή, οι περιστρεφόμενες λεπίδες διαχωρίζονται από το ύφασμα από προστατευτική κηλίδα που επιτρέπει στα χάπια και το fuzz να περάσουν, αλλά κανένα από το υποκείμενο ύφασμα.

$ 8 αφαίρεσης χάπι / ξυριστική μηχανή υφάσματος

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *