Ανέφερα?

Αναφέρθηκα ότι πήρα αυτό το πρότυπο την περασμένη εβδομάδα, από τα momspatterns; Οχι? Λοιπόν, το έκανα. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. (Ήταν, στην πραγματικότητα, η απογοητευτική “αντίσταση είναι μάταιη” σε μια κασσίτερη φωνή μέσω των ομιλητών μου φορητών υπολογιστών, έπρεπε πραγματικά να σβήσω το darn πράγμα. Αλλά ήταν πολύ αργά.)

Έχω απολύτως, θετικά δεν υπάρχει ιδέα ποιο ύφασμα θα κάνω αυτό μέσα, αλλά θα έρθει σε μένα. Είμαι σίγουρος γι’αυτό. πιθανώς καλύτερα γύρω από το χρόνο που είναι ακόμα λίγο πολύ κρύο για να το φορέσει. (Είναι πολύ κρύο εδώ στο Σικάγο καλύτερα τώρα. Χιόνι, ήσασταν αρκετά στην αρχή, αλλά, βαρεθεί τώρα …)

Οι στάσεις των γυναικών στην εικόνα εδώ είναι απλά πολύτιμα. Σίγουρα stripey-φόρεμα γυναίκα είναι μια τεράστια βασίλισσα δράματος: “Γιατί, oh γιατί, δεν θα έρθει κανείς στο πικνίκ μου μαζί μου; Το πράσινο φόρεμα και το φόρεμα Taupe, που είναι δίδυμα, φυσικά, αγνοούν με κοινό (και επικοινωνούν σιωπηλά στη μυστική τους δίδυμη γλώσσα, την οποία κανείς άλλος δεν καταλαβαίνει). Κοιτάζουν στην απόσταση, ελπίζοντας ότι το λεωφορείο θα έρθει σύντομα, ώστε να μπορούν να ξεφύγουν. (Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι το πιο εύλογο σενάριο για αυτή την εικόνα; Κάνω.)

Περιμένω – ψέματα. Θα ήθελα πραγματικά να κάνω αυτό το φόρεμα σε δύο συντονιστικές εκτυπώσεις, ένα πιο σκούρο για τη μέση “t” και ένα ελαφρύτερο για τις πλευρές και το κολάρο. Αυτό θα ήταν φοβερό. Ίσως ακόμη και ελαφριά λωρίδες για τη μέση και σκοτεινές λωρίδες για τις πλευρές … όπως θα είμαι σε θέση να το βρω εύκολα. Ή καθόλου.

(Μιλώντας για την εύρεση εύκολα, ή καθόλου, αυτό είναι συνήθως η εποχή του χρόνου όπου βλέπω μάταια για μια λογικές τιμές [κάτω από $ 50] vintage σύντομο μαλλί παλτό. Θα ήθελα να αγαπώ κάτι σε ένα τρελό καρό και χαμηλό ισχίο … το οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει, εκτός από κάποια πράγματα pendleton που δεν είμαι τρελός. Οποιεσδήποτε προτάσεις;)

Και … ενώ τεντώω αυτό το blog post σε εξωφρενικά μήκη, εδώ είναι το σημερινό widget της οδήγησης:

http://www.changingthepresent.org/flash/banners/drives/horizontal_banner.swf?env=production&drive_id=821

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε πάνω από το ήμισυ εκεί ήδη … καλύτερα να γράψω τους drabbles! (Να θυμάστε, δημοσιεύομαι μια μυστική ζωή πλήρους μήκους των φορέων την ημέρα που χτυπήσαμε το στόχο, και ένα drabble κάθε μέρα μετά το χτύπημα των Χριστουγέννων!)

Ένας λαός ζευγάρι ρώτησε αν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσαν να κάνουν (λόγω περιορισμένων κεφαλαίων ή επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν με μια κάρτα πιστωτικής έκθεσης ή οτιδήποτε άλλο) και αν είστε εσείς, θα μπορούσατε επίσης να το κάνετε αυτό: στείλετε βιβλία Στρατιώτες …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Linktastic Παρασκευή: Βοήθεια EditionMay 30, 2008 Σχόλια 41
Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να αποξευτίσει 20, 2007
Ακριβώς έτσι είμαστε όλοι clearseptember 22, 2006

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *