Από τον Δία!

Jen στο MomSpatterns.com μου έστειλαν αυτόν τον σύνδεσμο – Ω, yay για τα sundresses καινοτομίας, ειδικά τώρα που ο καιρός θα ζεσταίνει. Αν είχα τους druthers μου (και πρέπει να παραδεχτώ, συνήθως το κάνω, τουλάχιστον όταν πρόκειται για φορέματα) δεν θα φορούσα τίποτα που δεν ήταν νέο με κάποιο τρόπο μεταξύ της ημέρας μνημείων και την Τρίτη μετά την εργάσιμη ημέρα.

Αυτό, φυσικά, είναι ένα αστρικό παράδειγμα – μόνο το λαιμόπεδο θα το έβαλε σε αυτή την κατηγορία, αλλά οι τσέπες δίνουν την ταχύτητα διαφυγής.

Είναι εισηγμένη από το Marie92001 και η αρχική προσφορά είναι περίπου 50 δολάρια αυτή τη στιγμή – αλλά τελειώνει στις 27 ετών, τόσο αρκετό χρόνο για να πάρετε την προσφορά σας μέσα. Είναι B34 και το κόστος αποστολής είναι μόνο 6,95 δολάρια – i * πωλητές που κρατούν τη ναυτιλία χαμηλή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξεχνάμε να ελέγξετε και στη συνέχεια να μάθετε ότι η ναυτιλία είναι διπλάσιος από το ταχυδρομείο προτεραιότητας ταχυδρομικώς ταχυδρομικά τέλη!

Εν πάση περιπτώσει, τα αστέρια σίγουρα ευθυγραμμίζονται για αυτό το φόρεμα – είμαι μισός πειρασμένος να ξεκινήσω το googling το ύφασμα ηλιακού συστήματος, εγώ. Φυσικά, για να είναι πραγματικά geeky, θα πρέπει να έχετε ένα μπροστινό φόρεμα με τα κουμπιά που απέχουν με τους πλανήτες … αν αυτό θα λειτουργούσε ακόμη και. Έχω μια αόριστη μνήμη να κάνουμε μια “σχετικές αποστάσεις των πλανητών” στην τέταρτη τάξη, όπου ο υδράργυρος ήταν στο γραφείο του δασκάλου και ο Πλούτωνας κατέληξε να είναι στο άκρο του αθλητικού τομέα. Ίσως ίσως δεν θα λειτουργούσε σε ένα φόρεμα. Αλλά διαφορετικά μεγέθη / έγχρωμα κουμπιά πιθανότατα θα!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Πώς να μην απαντήσετε στην κριτικήappril 18, 2008
Σύντομα: ένα φόρεμα μια μέρα T-shirts! 25 Μαΐου 2007
Το πρώτο μου ύφασμα! 4 Ιουνίου 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *