Έρχεται με εντελώς δωρεάν καπέλο Tinfoil!

Αυτό το φόρεμα, σύμφωνα με την λίστα eBay:

Προστατέψτε την αναμονή των γυναικών από αποβολή καθώς και μελλοντικά ελαττώματα γέννησης που προκλήθηκαν από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εργάζονται σε μια υψηλή ατμόσφαιρα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από μελλοντικό φυσικό καθώς και φίλτρο ψυχικής ασθένειας 99,99% – ο μεγαλύτερος διαβεβαίωτος μείωσης που διατίθεται μέσα σε 1MHz ~ 1GHz – το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων διατίθεται

Δεν μου αρέσει ότι οι άνθρωποι πωλούν αυτές τις ανοησίες, καθώς και να προχωρήσουν σε ορμονικά μη ισορροπημένους ανθρώπους. (Στις πέντε μήνες κατά μήκος ξύπνησα στη μέση της νύχτας καθώς και σχεδόν μίλησε το άλλο μισό μου να με πάρω στο χώρο έκτακτης ανάγκης καλύτερα τότε για να πάρω μια δοκιμή αίματος έκθεσης μόλυβδου. Μπορεί να τρελαθεί. Γνωρίζω.) Θέλω να πω , Σίγουρα, μην αφήνετε το έμβρυο να μιλήσει στο κελί καθώς και να κρατήσει τον εαυτό σας μακριά από το kryptonite, ωστόσο πραγματικά, αυτό είναι ένα κομμάτι καρύδια.

Κοίτα! Πραγματικό φύλλο κασσίτερου! Εκτός από την πίστευε ότι ήταν μόνο η δύναμη του καρό που εξασφάλισε το αγέννητο!

Το εντελώς δωρεάν καπέλο Tinfoil είναι μια ειδική προσφορά τέχνασμα. Απαιτείται να χρησιμοποιήσετε τον ειδικό κώδικα “Rukidding” για να το πάρετε. Μην ξεχάσετε!

(Με την ευκαιρία, αυτό είναι το είδος του πράγμα που παίρνετε όταν περιηγείστε στο “φόρεμα υπολογιστή”. Εκτός από την αληθινά να περιμένω είτε 1) ένα φόρεμα για έναν υπολογιστή είτε 2) ένα φόρεμα με εκτύπωση υπολογιστή. καθώς και αυτό είναι αυτό που παίρνω. Στεναγμός.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Πίστευα ότι θα έπρεπε στο Nonvenovember 20, 2007
Deco Vibe: Μπορείτε να έχετε; 21 Νοεμβρίου 2008With 36 σχόλια
Βιβλίο Αναθεώρηση: Τάπια: Ιστορίες γυναικών, Εξουσία, καθώς και ένδυσης Ιανουαρίου 16, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *