Τα εκατό φορέματα: Ημέρα 97

Αυτό το φόρεμα είναι ένα από τα πρώτα φορέματα που έκανα ποτέ από ένα vintage μοτίβο (το ακριβές μοτίβο χάνεται στη μνήμη). Δημοσίθηκα γι ‘αυτό μερικά χρόνια πίσω και ήταν παλιό ακόμη και τότε – και ξέρω ότι είναι μεγαλύτερο από το γιο μου, το οποίο το θέτει σταθερά στην εποχή grunge.

Μου αρέσει πραγματικά το κολάρο και τις γραμμές του μπούστο. Θυμάμαι σαφώς ότι αυτό ήταν ένα μοτίβο εφημερίδων … Anne Adams ή Marian Martin ή μερικοί:

Κλεισμένα κουμπιά – Αυτό είναι πριν ήξερα το τέχνασμα της χρήσης του λευκού υφάσματος (Batiste ή Organza) κάτω από το ύφασμα που δεν έχει σχέση αν δεν θέλετε το μέταλλο της φόρμας του κουμπιού να εμφανίζεται:

Bias Trim στα μανίκια:

Η οπίσθια όψη:

Και μια κοντινή άποψη της πλάτης … το μόνο που μπορώ να πω είναι wth; Πού πήγαν αυτές οι ραφές; Εάν δεν ήμουν μια ζωντανή teetotaler, θα υποθέσω ότι ήμουν μεθυσμένος όταν έκανα αυτό:

Και τη ζώνη του κιτ ιμάντα, η οποία δεν έχει καθόλου ηλικιωμένη καθόλου:

Θα ήθελα πραγματικά να βρω το μοτίβο στο stash μου και να το κάνω και πάλι σήμερα και να δείξω τα δύο φορέματα δίπλα-δίπλα … απλά έτσι οι άνθρωποι μπορούν να το δουν αυτό, όπως και με τα πάντα, το ράψιμο γίνεται καλύτερα με την πρακτική!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Τα εκατό φορέματα: Ημέρα 92sepember 2, 2013in “100 κείμενα”
Περισσότερα από το Closetjanuary 29, 2007
Τα εκατό φορέματα: Ημέρα 44July 16, 2013in “100 κείμενα”

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *