Ανδρικά ενδύματα Δευτέρα

παλτό: topshop μέσω του Nordstrom | Πουκάμισο: Topshop μέσω του Nordstrom | Παντελόνια: Topshop μέσω του Nordstrom | Παπούτσια: Topshop μέσω του Nordstrom | Κολιέ: c/o gorjana | Γυαλιά ηλίου: Stella McCartney (παρόμοια εδώ) Ζώνη: Cole Haan (παρόμοια εδώ) Σκουλαρίκια: Mikimoto (παρόμοια εδώ)

< >

Είμαι κορόιδο για τα ανδρικά ρούχα, ιδιαίτερα ένα συμπαγές παντελόνι, καθώς και το Topshop καταλαβαίνει ακριβώς πώς να το κάνει. Αυτά τα παντελόνια είναι πραγματικά οι ελιές των ελαιολάδων των ελεφαντόδοντων που εμφανίζονται σε αυτή τη δημοσίευση από τον Αύγουστο, αν και το Satin Tuxedo Stripe είναι κάπως ευρύτερο σε αυτά. Είτε τους μανικετόκουτο για ένα ευρύχωρο μήκος Culotte σε θερμότερους μήνες είτε αφήστε τους να χαλαρώσουν κατά τους πιο δροσερούς μήνες, είναι το καλύτερο χρόνο όλο το χρόνο. Δεν είμαι σοκαρισμένος ο Nordstrom τους επέλεξε επίσης, θεωρώντας ότι οι καλά ικανοποιημένες επιλογές τους topshop πάντα φαίνεται να γοητεύουν για μένα … καθώς και το πορτοφόλι μου. Αγοράστε άλλα αγαπημένα παρακάτω, καθώς και μην μην θυμάστε να εισέλθετε στο Nordstrom 40% έκπτωση που τελειώνει αύριο!

< >

@Maryorton στο Instagram…

Τεσσάρων

Αυτή η δημοσίευση χρηματοδοτείται από την Nordstrom. Όλες οι επιλογές προϊόντων, το στυλ καθώς και οι απόψεις είναι δικές μου.

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *