Αυτό με οδηγεί τρελό

Πρόκειται για ένα νέο μοτίβο αναπαραγωγής Vogue (Vogue 1172) και γνωρίζω, απολύτως και χωρίς αμφιβολία ότι κάποτε blogged για το πρωτότυπο αυτού του σχεδίου. Μπορώ να το θυμηθώ τώρα; Μπορώ να το βρω τώρα; Είναι ετικέτα με οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες εκπληκτικές ετικέτες που έχω χρησιμοποιήσει, λαμβάνοντας υπόψη ότι αρχίζοντας να blog πριν από πέντε χρόνια; Όχι, όχι, και διπλό Όχι, με γαρνιτούρα φρεσκοκομμένου εισαγόμενου NOPE.

Θυμάμαι αόριστα ότι κάποιος άλλος προσπαθούσε να βρει αυτό το μοτίβο, και ίσως βάζα ένα APB; Πιθανώς? Ή ίσως ήταν μόνο εγώ που ήθελα να έχω μια δικαιολογία για να φτιάξω ένα φόρεμα που μπορεί να χρειαστεί μέχρι επτά ναυπηγεία υφάσματος για να κάνει; Οχι? Δεν κουδουνίζει ένα κουδούνι;

Μου αρέσει αυτό το μοτίβο, όμως, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που το βλέπω πίσω στην παραγωγή. Απλά ήθελα να θυμηθώ τον αρχικό αριθμό, αν και εννοώ ότι δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Αλλά δεν θα ήταν εκπληκτικό αν κάποιος (όχι εγώ) blogged για να κάνει δύο εκδόσεις, ένα από το vintage μοτίβο και ένα από την αναπαραγωγή; Θα ήταν εκπληκτικό αν κάποιος (όχι εγώ) ήθελε να πάρει την πρόκληση … (το έλεγα ότι δεν είμαι αρκετά δυνατός; Ελπίζω έτσι.)

Αν θυμάστε τον αρχικό αριθμό, OH παρακαλώ έλεος και αφήστε ένα σχόλιο που με ενημερώνει!

Ετικέτες: Memory_loss, αναπαραγωγές, Vogue_1172

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Αυτό με οδηγεί Crazyapril 19, 2010 με 24 σχόλια
Σκέφτηκα ότι πρέπει να αποξεγγίσει 20, 2007
Ένας επισκέπτης Rant στο “Γιατί τα vintage μοτίβα είναι τόσο ακριβά;” 17 Ιουλίου 2008With 116 σχόλια

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *