Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασμένη έκδοση αυτού που διαβάζουμε! (Επίσης, τιτίβισμα, αν ακούμε για μια καλή πώληση μέσω της τροφοδοσίας Twitter Corporettedeals.) Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Pinterest και το Instagram ή με τη ροή RSS.
Ο Ατλαντικός μιλά για το γιατί οι σχεδιαστές διστάζουν να συμπεριλάβουν τσέπες σε γυναικεία ρούχα – και πώς επηρεάζει τις γυναίκες στην εργασία.
Ο Pinterest μου είπε να στρογγυλοποιήσω μια επιλογή από χιτώνα που είναι αρκετά μακρά για να ζευγαρώσουν καλά με γκέτες.
Η Fashionista παρουσιάζει “14 όμορφες σουτιέν για γυναίκες με πλήρη τυλιγία”.
Η Fortune αναφέρει μια μελέτη που εξέτασε τους τρόπους με τους οποίους ο σύζυγος/συνεργάτης σας μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της εργασίας σας. Επίσης πρόσφατα στην τύχη: η λέξη “kiddo” και οι γυναίκες καταγγελίες.
Το New York Times “είστε το boss blog ρωτάει,” Μπορεί ένα θηλυκό αφεντικό με επιτυχία να διαχειριστεί έναν σοβινιστή; ”
Ένας blogger της εταιρείας Harvard Company εξετάζει μια μελέτη που έδειξε ότι οι γυναίκες ενδέχεται να είναι πολύ πιο πιθανό να επεξεργαστούν τον μισθό σε μια νέα δουλειά όταν τους έχουν πει ότι η αμοιβή είναι διαπραγματεύσιμη. Εάν όχι, μπορεί πραγματικά να λειτουργήσουν προς τα κάτω (H/T στο ευρύ φύλλο).
Πάνω από το νόμο μιλά για δικαστές που τιτίβισμα.
Το Road Warriorette αντιμετωπίζει την αποζημιωτική εθιμοτυπία.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ ή στείλτε τα στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μητέρα ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *