Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ανακαλύψαμε αυτές τις γοητευτικές τσάντες μαργαριταριών στο Etsy

mariajblogs

Αυτή η τσάντα με μαργαριτάρια θα ταιριάζει με το στυλ σας, δεν υπάρχει τίποτα μάλλον σαν αυτές τις χάντρες για να πετάξετε το παιχνίδι της τσάντας σας με διαφορετικές δομές καθώς και στυλ. Το μοτίβο τσάντας με χάντρες ήταν τόσο εμφανές, δεδομένου ότι πέρυσι ότι οι κινητήρες περιήγησης μόδας εξέθεσαν ότι “αγοράζουν τσάντες beaded online” κατέληξε να είναι προεξέχουσα στην αναζήτηση βάσης δεδομένων.

Οι πολλή checked out τσάντα ανακαλύψαμε μαργαριτάρι beaded τσάντες σε Etsy σε συγκεκριμένα διεγείρουν μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις της μόδας.

Από τα totes έως τα υπέροχα νυφικά συμπλέγματα, από τους δημοφιλείς couturiers έως τις μικρές ανεξάρτητες μπουτίκ, αυτή είναι η μέγιστη λίστα σας των τσάντες μαργαριταριών που μπορεί να μην είναι ακόμα στην ντουλάπα σας.

Αμυρόλεϊ

Εξακολουθεί να επιμένει ως επιρροή μόδας που είναι απαραίτητη με διαφορετικά στυλ που βγαίνουν πρόσφατα, ενώ άλλες μάρκες προσπάθησαν να επωφεληθούν από τη διαφημιστική εκστρατεία. Διαπιστώσαμε για να πιάσουμε ένα παρακάτω, καθώς και η συμφωνία μου με γενικά συνοψίζει όλα τα συναισθήματά μας γι ‘αυτό. Υπάρχουν μερικές επιλογές εδώ που θα είναι το επόμενο αξεσουάρ σας για το χαρούμενο καλοκαίρι καθώς και το νέο κομμάτι στο σύνολο που θα θέλετε να ικανοποιήσετε για κάθε περίσταση: μεσημεριανό με τα κορίτσια, το γραφείο, καθώς και τις ημερομηνίες δείπνου .

Εδώ, γοητευτικές τσάντες μαργαριταριών στο Etsy που πρέπει να επιθεωρήσετε το ιδανικό τώρα!

Beaded Hold Bag Hand-Crafted Tandbags Carry

Αγορά εδώ

Η τσάντα Juliette στο Paeonia suffruticosa [noir doux]

Αγορά εδώ

Εξατομικευμένη τσάντα μαργαριταριού, υφαντή τσάντα

Αγορά εδώ

Faux μαργαριτάρι διακόσμηση floral κέντημα τσάντα τσάντα μόδα εξαίρετη τσάντα αγοράς vintage χαλαρές γυναίκες μεταφέρουν τσάντες

Αγορά εδώ

Pearl Hold Beaded πορτοφόλια για τις γυναίκες

Αγορά εδώ

Πολυτελές σύγχρονο τσάντα μαργαριταριών, τσάντα crossbody

Αγορά εδώ

Δείτε επίσης

Φθινόπωρο μόδα, κατάστημα και στυλ
Φθινόπωρο μόδα 2022: μοντέρνες μέθοδοι για το ύφος στυλ για τις γυναίκες

Τσάντα μαργαριταριού

Αγορά εδώ

Τσάντες με μακρά αλυσίδα μαργαριταριών

Αγορά εδώ

Faux Pearl Beaded Carry Bag

Αγορά εδώ

Τσάντα crossbody

Αγορά εδώ

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *