Δεν είναι ένα standarddres, ωστόσο …

Έπρεπε να το έχω. Καταλαβαίνετε γιατί, έτσι δεν είστε;

Πρώτα μακριά – αυτά τα μικρά πτερύγια! Λατρευτός! Πραγματικά, πραγματικά ελπίζω ότι πραγματικά κουμπιά, ωστόσο, αν δεν το κάνουν, καλά, έχω τρόπους να τους κάνουμε το κουμπί.

Έχω κάνει παραλλαγές αυτού του μοτίβου κάθε καλοκαιρινό για χρόνια – κοντό παντελόνι με κιμονό, καθώς και τεράστια πλήρη φούστα. Είναι φοβερό καθώς και το Breezy να φορέσει καθώς και να φτιάξετε φανταστικά σε ελαφριά βαμβακερά – ακόμα και τα καπλάκια, τα οποία συχνά δεν κρέμονται καλύτερα σε μια στενή φούστα.

Και η φούστα έξι gore είναι απλά τέλεια για την προσθήκη τσέπες. είναι τόσο εύκολο. (Συγκεντρώστε το σημείο όπου θέλετε να χτυπήσει η τσέπη στο πλευρικό gore. Παρακολουθήστε το πρότυπο Side Gore από αυτή την περιοχή προς τα κάτω μέχρι όπου θέλετε να σταματήσει η τσέπη. Προσθέστε τα επιδόματα ραφής στην κορυφή καθώς και το κάτω μέρος του τεμαχίου τσέπης. Εσύ είσαι Μπορεί είτε να γραμμή / να αντιμετωπίσει την τσέπη ή την επιφάνεια την κορυφή με δέσμευση μερολούλης. Επιπτώσεις Η κορυφή της τσέπης – μπορεί να προτείνω σωληνώσεις; – καθώς και στροφή κάτω από το επίδομα ραφής κάτω. Εάν δεν σας αρέσει η κορυφαία ραμμένη εμφάνιση, ράψιμο τσέπη για να χτυπήσει πάνω από το κάτω μέρος, τις καλύτερες πλευρές μαζί, καθώς και πατήστε την τσέπη επάνω. Οι πλευρές της τσέπης θα ασφαλιστούν όταν ράβετε τις πλευρικές ραφές. Δείτε; Εύκολο!)

Μπά. Συγγνώμη για την εν λόγω τσέπη. Εν πάση περιπτώσει, δεν μπορώ να περιμένω να πάρω αυτό το πρότυπο (από τα καλύτερα vintage μοτίβα) καθώς και να πάτε στην πόλη.

Και – όπως και για αυτό που λένε οι γυναίκες στη φωτογραφία – πιστεύω ότι το κίτρινο φόρεμα μόλις είπε κάτι σαν “ελέγξτε ότι το άκρο του τύπου!” Εκτός από το μαύρο φόρεμα πρόκειται να ειδοποιήσει το κίτρινο φόρεμα που “αυτός ο τύπος” είναι στην πραγματικότητα η αγαπημένη του μαύρου φόρεμα. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς η λήψη μου. Τι είναι δικό σου?

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Πώς να: Κάνετε μια φούστα τριών πάνελ έχει pocketsfebruary 18, 2007
Για άλλη μια φορά, από το TopMay 27, 2008
Crowdsourcing Color Choicesjulsj, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *