Flaunt the V-neck fashion με ένα μικρό μακιγιάζ διάσπασης

Αγαπητέ κορίτσια,
Ενώ αυτή η ανάρτηση έχει καταγραφεί σε σχέση με το μακιγιάζ διάσπασης, δεν θα θέλαμε να ντροπιάσουμε οποιοδήποτε τύπο σώματος για να μην είναι ο τρόπος με τον οποίο τα γυαλιστερά περιοδικά και τα μέσα ενημέρωσης απεικονίζουν. Από την άλλη πλευρά, ενώ το Hollywood και το Bollywood Divas βρίσκονται κάτω από την λάμψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να φτιάξουν μια μικρή διάσπαση, εδώ είναι η δύναμη και η ομορφιά των γυναικών, τα οποία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούν να διαχειριστούν με χάρη! Θυμηθείτε, είναι το σώμα σας και τα δικαιώματά σας να καμαρώνετε, και με τις γραμμές μόδας V-neck που κάνουν τους γύρους αυτή την εορταστική περίοδο, δεν θα έπρεπε να αισθάνεστε διαφορετικά, παρόλο που δεν είστε καλά προικισμένοι. Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα να συμβούν και να αυξήσει την αυτοεκτίμηση! Εδώ είναι πώς!

[Επίσης, διαβάστε: καλύτερα σχολεία μακιγιάζ στην Ινδία]
Συμβουλές μακιγιάζ διάσπασης
Χωρίς χειρουργική επέμβαση σίγουρα! Δεν περάστε τίποτα για να πάτε κάτω από το μαχαίρι για να ανθίσετε το στήθος! Ναι, διαβάζετε αυτό το δικαίωμα και με τη βοήθεια ενός push-bra, μαζί με τον Bronzer και ένα μικρό φροντιστήριο μακιγιάζ, μπορείτε να βελτιώσετε και τη διάσπαση σας. Είναι δυνατή η ανύψωση του μαστού με μακιγιάζ και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περάσετε μια βόμβα που να το κάνει αυτό- κανένα πόνο!
Πείτε αντίο σε όλες αυτές τις διαφημίσεις που διαβάζετε και απολαμβάνετε για τις «θέσεις εργασίας boob» και ευτυχώς χαιρετίζετε την τέχνη του μακιγιάζ διάσπασης. Μοιάζουν με τα κορίτσια της πόλης των πούλιθων σε λιγότερο από είκοσι λεπτά και ασκούν από τώρα να κάνουν αυτά τα μωρά να φαίνονται γεμάτα στις εκδηλώσεις και τα πάρτι που έχετε προσκληθεί. Ακολουθούν μερικές συμβουλές μακιγιάζ διάσπασης.

Πηγή: mirasbrides.comgrab bronzer ή σκοτεινές σκόνες, μια σκόνη ελαφριά σκόνη και λίγες μεγάλες γωνιακές βούρτσες- είστε έτοιμοι να κάνετε μαγεία να συμβεί σε αυτά τα στήθη!
[SC: MediaD]

Φροντιστήριο
Φορέστε το σουτιέν push-up, το οποίο βοηθά να τονίσει τη γραμμή προτομής.
Με τη βοήθεια των ιστών του προσώπου, καλύψτε το λαιμό και την κορυφή του σουτιέν σας, έτσι ώστε να μην επιτρέπουν τα υπολείμματα του Bronzer και των σκοτεινών σκονών να τα ξεκαθαρίσουν.
Με τη βοήθεια του Bronzer σε σκούρο χρώμα, αρχίστε να εφαρμόζετε τις πινελιές στη μέση της διάσπασης για να ξεκινήσετε.
Ξεκινήστε με την ανάμειξη του χρώματος στο δέρμα- προς τα πάνω για να ξεκινήσετε και το εξωτερικό προς τα οστά κολάρο. Αυτό δημιουργεί την επιθυμητή λαιμό V και μια καμπύλη τόσο φυσική για να καμαρώνει
Με τη βοήθεια μιας ελαφρύτερης σκόνης ή μια πολύ ελαφριά σκιά ματιών, τώρα πρέπει να εφαρμόσετε τις πινελιές τους στο πάνω μισό της γραμμής προτομής. Πολύ λίγα λέμε, έτσι ώστε το εφαρμοσμένο ποσό να μην είναι πολύ λαμπερό ή shimmery.
Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ανάμειξης για να αναμειγνύετε το μπρονζέ και την ελαφριά σκιά καλά. Με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ, δώστε το τελικό άγγιγμα και τώρα κοιτάξτε τον καθρέφτη
Εάν το σχήμα του μαστού ή της διάσπασης φαίνεται αρκετά άφθονο, δεν χρειάζεται να προσθέσετε πια σκούρο χρώμα ή μπρονζέ.
Εάν η επίδραση ενίσχυσης φαίνεται πολύ θαμπό, χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερο bronzer στη διάσπαση και το πάνω μισό των στήθους και συνδυάστε με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού μακιγιάζ.
Τέλος, με τη βοήθεια ενός σταθεροποιητή μακιγιάζ, ψεκάστε λίγο από απόσταση δέκα ίντσες και αφήστε ένα λεπτό να περάσει.
Αφαιρέστε τα χαρτιά ιστών και φόρεμα όπως θέλετε!

[Επίσης, διαβάστε: Καλύτερες τεχνικές εφαρμογής ορυκτών μακιγιάζ]
Πηγή: WordPress.comSURPRISED στο πόσο εύκολα θα μπορούσατε να έχετε την έκκληση Buxom; Μην είσαι! Ξεκινήστε τώρα σε αυτές τις εύχρηστες ιδέες μακιγιάζ διάσπασης και να τις εξασκηθείτε με τη δική σας πρόοδο και στυλ. Θυμηθείτε για άλλη μια φορά, το σώμα σας είναι ιερό και είναι μια επιτομή της γυναικείας ομορφιάς- ας μην σας πει κανείς διαφορετικά στις ίδιες γραμμές, μόνο και μόνο επειδή είστε μικρός ή επίπεδη chest!

Διασκεδάστε να φτιάξετε τη νέα εμφάνιση και αν έχετε πώς να κάνετε ιδέες μακιγιάζ διάσπασης για να μοιραστείτε τη δική σας, γράψτε!

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *