Δεν θα είμαστε ποτέ Royals-Lorde T-shirts

Η 7η Νοεμβρίου σηματοδοτεί τα γενέθλια της Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, γνωστή για το όνομα της σκηνής: Lorde. Είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός της Νέας Ζηλανδίας που έγινε δημοφιλής απελευθερώνοντας το 2013, το ντεμπούτο single “Royals”. Η επιτυχία του τραγουδιού έκανε τον Lorde ο νεότερος σόλο καλλιτέχνης να επιτύχει ένα αμερικανικό νούμερο ένα μόνο που θεωρώντας ότι το 1987. Φέτος, στο VMA’s, ο Lorde κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης για να κερδίσει το καλύτερο ροκ βίντεο για το ίδιο χτύπημα που την έκανε διάσημος.
Έψαξα στο Διαδίκτυο στο Buy για να βρω μερικά μπλουζάκια Lorde για να γιορτάσουν την επιτυχία της. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνω για το skreened και ολόκληρη τη συλλογή μουσικών εμπνευσμένων μπλουζών. Διατηρούν μια ποικιλία από tees εμπνευσμένα από Royals, το τραγούδι που άλλαξε το πρόσωπο της ροκ και pop rock μουσική. Κυρίως, το χτύπημα αφορά ανθρώπους που προσπαθούν να χωρέσουν, να ζήσουν μια καλή ζωή γεμάτη πλούτη και φήμη. Μερικοί από εμάς ονειρεύονται ακόμα αυτή τη ζωή, ενώ άλλοι βρίσκονται στην άκρη της ζωής. Ας γιορτάσουμε τα όνειρά μας, τα πάθη μας με ένα θέμα Lorde ενέπνευσε το μπλουζάκι από το εμπορικό σήμα.
Τα σχέδιά τους είναι βασικά και εξελιγμένα στην καλύτερη συμβίωση με τους στίχους του καλλιτέχνη. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα μπλουζάκι, δεδομένου ότι το Skreened κατέχει επί του παρόντος 30% έκπτωση σε όλη την τοποθεσία. Πωλούν επίσης μπλουζάκια που εμπνέονται από άλλες μουσικές επιτυχίες όπως: ομάδα, δόξα και gore, τραγουδιέται από τον ίδιο νεαρό καλλιτέχνη.
Τα μπλουζάκια Lorde από το skreened

0/5 (0 κριτικές)

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *