Εβδομαδιαία ενημέρωση ειδήσεων

Όπως αυτές οι δημοσιεύσεις; Ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Facebook – αυτή είναι η επεξεργασμένη έκδοση αυτού που διαβάζουμε! (Επίσης, τιτίβισμα, αν ακούμε για μια καλή πώληση μέσω της τροφοδοσίας Twitter Corporettedeals.) Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Pinterest και το Instagram ή με τη ροή RSS.
Τυχερά στρογγυλοποιεί 14 φιλικά προς τον προϋπολογισμό προϊόντα γοητείας για το φθινόπωρο.
Η Naomi Alder γράφει για το μέσο για την εργασία στον κλάδο της τεχνολογίας και την εξεύρεση των στερεοτυπικών ρόλων που αναμένουν άλλοι. Και στους The New York Times, ένας καθηγητής γεωβιολογίας γράφει για την επικράτηση της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον των γυναικών επιστημόνων που εργάζονται στον τομέα και πώς άλλαξε την πορεία της έρευνάς της.
Η Inc. σας δίνει προτάσεις σχετικά με τρόπους σηματοδότησης της εξουσίας με τη γλώσσα του σώματός σας, τη φωνή και πολλά άλλα.
Η δικαιοσύνη Ruth Bader Ginsburg συζητά στον New Yorker γιατί δεν σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί οποτεδήποτε σύντομα.
Το Business Insider ανακαλύπτει τι εννέα επιτυχημένοι άνθρωποι, όπως ο Mark Cuban, ο Tim Ferriss και η Debbi Fields (η κ. Fields), επιθυμούν να γνωρίζουν για την προσωπική χρηματοδότηση στη δεκαετία του ’20.
Ο New Yorker έχει ένα πολύ ειλικρινές, εγκάρδιο δοκίμιο σχετικά με τη δύσκολη απόφαση του συγγραφέα εάν θα έχει ή όχι παιδιά – και τα τοπικά παιδιά που προσπαθεί να βοηθήσει εν τω μεταξύ. Το περιοδικό της Νέας Υόρκης συγκεντρώνει μερικές σκέψεις από γνωστές γυναίκες-από τη Margaret Cho έως τη Gloria Steinem-επιλέγοντας να μην έχουν παιδιά.
Η SheKnows δίνει καθοδήγηση σε μια γυναίκα του οποίου οι τρόποι ελέγχου του φίλου με τα χρήματα φαίνεται να δημιουργούν μια καταχρηστική κατάσταση.
Η Jill Lepore στο New Yorker βυθίζεται στην απροσδόκητη και συναρπαστική ιστορία – και την εξέλιξη – της Wonder Woman.
Ποιες είναι οι καλύτερες για την στεγνώστε τα χέρια, τις χαρτοπετσέτες ή τα στεγνωτήρια χεριών; Ο Lifehacker αντιμετωπίζει αυτό το αιώνιο ερώτημα – και ακόμη και συνδέσεις με μια συζήτηση TEDX για το θέμα. (Spoiler: Οι χαρτοπετσέτες είναι ελαφρώς καλύτερες.)

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ ή στείλτε τα στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μητέρα ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *