Kate στο Alexander McQueen, καθώς και σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταϊάνα για BAFTA βραβεία Ενημέρωση

Η Δούκισσα φορούσε ένα κομψό ένα-ώμους φόρεμα για BAFTA απόψε (Βρετανική Ακαδημία του κινηματογράφου καθώς και τηλεόραση Τεχνών) Τελετή απονομής των βραβείων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall, καθώς είναι σαν τα Όσκαρ / Οσκαρ στις ΗΠΑ.

Πρίγκιπας William είναι πρόεδρος της Ακαδημίας? μια ρύθμιση που κατέχει, επειδή το 2010.

Το ζευγάρι επικαθήμενη.

Μια άλλη άποψη.

Λίγο πριν το πρόγραμμα ξεκίνησε.
Αυτό το 2-λεπτών βίντεο καλύπτει την άφιξή τους, καθώς και το ζευγάρι που κάθεται. περίπου 30 δευτερόλεπτα στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς ακριβώς φόρεμα κινήσεις της Κέιτ στον άνεμο. Αν θέλετε να το δει κανείς μετά την ανάγνωση το δημοσιεύσει θα έχω ένα σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Μετά την εκδήλωση ολοκληρώθηκε William, καθώς και η Kate πληρούνται οι νικητές των βραβείων, οι υποψήφιοι, καθώς και παρουσιαστές.

Η Δούκισσα με Σπάικ Λι.

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι φορούσε η Κέιτ, ξεκινώντας με την Alexander McQueen φόρεμα βράδυ.

Μια καλύτερη θέα.

Το ένα-ώμους στυλ διαθέτει ντυμένο, εφαρμοστό μπούστο με μια πλήρη, ρέοντας φούστα.

Είναι σαν αυτά τα δύο σχέδια Alexander McQueen. Το υλικό που μοιάζει με την πτυχωτά μεταξωτό σιφόν χρησιμοποιούνται για το ύφος φαίνεται κάτω δεξιά.

Μια πρόταση της τιάρα με Laura (γνωστός και ως ιαπωνικό Ginger)? χθες το βράδυ, όταν την πρόβλεψη της φόρεμα στυλ που θα θέλατε να δείτε Kate φοράει απόψε που επέλεξε το φόρεμα λιλά είδαμε παραπάνω!

Βλέποντας Kate απόψε πολλές από εμάς μοιράζονται την ίδια ακριβώς σκέψη: φαίνεται μεγάλη, όπως το φόρεμα που φοριέται στο πάρτι γενεθλίων 70ης πρίγκιπα Καρόλου.

Εδώ είναι μια παράλληλη σύγκριση.

Σύμφωνα με Hello! η Δούκισσα έχει το φόρεμα σε δύο χρώματα.

Το φόρεμα χαρακτήρισε ένα floral μοτίβο για το αναλάβει, καθώς και αναστατωμένα λεπτομερώς. Kate φορούσε πραγματικά το φόρεμα στον πρίγκιπα Καρόλου 70α γενέθλια δείπνο τον περασμένο Νοέμβριο, όμως στο καυτό ροζ.

Η φούστα της φόρεμα απόψε ήταν κάπως θυμίζει τη λεβάντα Alexander McQueen φοριέται στο 2011 BAFTA γκαλά στο Λος Άντζελες.

Kate ήταν ένα ζευγάρι Jimmy Choo τακούνια, Romy της ετικέτας 100 Δημοσιεύθηκε με στυλ Σοκολάτες ($ 725). Το στυλ καλείται να υποβαθμίσει έλαμπαν Suede αντλία σε Net-a-Porter.

Είναι η παραδοσιακή Choo Romy, με το σημείο toe της, καθώς και «στιλέτο τακούνι 4, διακοσμημένο με ασήμι, καθώς και το μπλε λάμψη υποβαθμίσει. Πολλές ευχαριστίες για την Laura για iding τις αντλίες.

Kate πραγματοποιηθεί ένα λευκό συμπλέκτη απόψε ότι μοιάζει θα μπορούσε να είναι ένα αποκλειστικό κομμάτι από Alexander McQueen. UPDATE 19 Νοεμβρίου 2019: Έχω τοποθετηθεί ένα νέο μοντάζ παρακάτω εικόνα που περιλαμβάνει την πεταλούδα συμπλέκτη ασφαλείας Alexander McQueen. Δεν είναι πλέον προσφέρεται σε επιφάνεια Kate, καθώς και το χρώμα, αλλά μπορείτε να το δείτε σε ένα ροζ στυλ στο Saks.

Η καλύτερη θέα της κότσο της Κέιτ.

Αυτό μας επέτρεψε να δούμε τα σκουλαρίκια που φορούσε απόψε.

Η Δούκισσα φορούσε ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια απόψε που ανήκαν σε Νταϊάνα. Η Telegraph κάνει ένα μεγάλο έργο που περιγράφει τους: «Τα σκουλαρίκια λειτουργήσει μια διπλή καμπύλη των διαφόρων περικοπών των διαμαντιών, με ένα σύμπλεγμα μαρκησία-cut πέτρες στο κέντρο.»

Ο αείμνηστος Princess φορούσαν τους με κάποια συχνότητα. Στην παρακάτω εικόνα, οι μαργαριτάρι σταγόνες δεν είναι ακριβώς το ίδιο ζευγάρι Kate φοράει απόψε.

Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Περισσότερα για τα σκουλαρίκια από αυτή την ιστορία Telegraph:

Πριγκίπισσα Diana φορούσε τα σκουλαρίκια με σημαντικές, ασήμι-ήπια μαργαριτάρι σταγόνες Νότια Θάλασσα σε πολλές περιπτώσεις μαύρη γραβάτα.

Είναι ευέλικτο πάρα πολύ, λόγω του αποσπώμενου μαργαριτάρι πτώση. Diana φορούσε τα σκουλαρίκια χωρίς την μείωση σε τελική δημόσια εμφάνισή της, σε μια παράσταση της Λίμνης των Κύκνων στο Royal Albert Hall τον Ιούνιο του 1997, μόλις λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει.

Εδώ μπορείτε να δείτε Diana όπως έφτασε στο επιδόσεις Λίμνη των Κύκνων. Στο κάτω καλύτερο πρόσθεσα ένα κοντινό πλάνο του ένα σκουλαρίκι.

Ούτε είναι τα μαργαριτάρια Collingwood. κάτω αριστερά, Κέιτ σκουλαρίκια απόψε, καθώς και στα δεξιά, τα μαργαριτάρια Collingwood φορεθεί σε ένα ακόμη φορά? μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ των ανώτατων ορίων.

Amy L. καθώς και Roberta στο Twitter προτείνουν οι μαργαριτάρι σταγόνες από αυτό το σύνολο, δει Diana, όταν παρακολούθησε μια εκδήλωση στο σπίτι Royal Opera τον Νοέμβριο του 1991.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Η Δούκισσα φορούσε το ίδιο της Βασίλισσας Diamond τετράφυλλο βραχιόλι.

Εμείς πρώτο πριόνι της να το φορέσει σε 2017 γκαλά για τον Freud Κέντρο Άννα. κάτω από αυτό αποδεικνύεται (αριστερά προς τα δεξιά), όπως φοριέται το βράδυ, στο γκαλά Freud Κέντρου, καθώς και στον καρπό HM κατά το 2010 μέλος Εγκαίνια του Κοινοβουλίου.

Η πληροφορία έρχεται μέσω Από Μεγαλειότητας Κόσμημα Vault: «Η ευρεία διαμαντένιο βραχιόλι διαθέτει πολλά μοτίβα διαμάντι τετράφυλλο, τις τέσσερις λοβούς στυλ εμφανή στην αρχιτεκτονική, την τέχνη, εραλδική, καθώς και αλλού. Κάθε περίγραμμα τετράφυλλο είναι γεμάτη με πέντε ιδιωτικές διαμάντια.»

Αυτή ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση για την Kate, η οποία μπορεί να ανήκει σε Ic μαςΚατηγορία. Παρακάτω, μια ματιά στο Duchess στο Design του Alexander McQueen του Tonight, το Jenny Packham φθαρμένο στα βραβεία του 2018 καθώς και το Off The Take on Alexander McQueen που βλέπει στις BAFTAS 2017.

Θα σας αφήσουμε με αυτό το μαύρο καθώς και λευκή εικόνα της δουλειάς.

ΒΙΝΤΕΟ:

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, αυτό το βίντεο 2 λεπτών καλύπτει την άφιξη και την αρχική θέση.

Αυτό είναι περίπου 5 λεπτά που δείχνει τον Δούκα καθώς και η Δούκισσας που ικανοποιεί πολλούς νικητές βραβείων μετά το συμπέρασμα του προγράμματος.

Σύνδεση:

Η προστασία του καθρέφτη είναι εδώ. Η ιστορία του καθημερινού ταχυδρομείου είναι εδώ. Η ιστορία του Telegraph για τα σκουλαρίκια είναι εδώ

Πόλη καθώς και η γκαλερί της χώρας είναι εδώ. Το κομμάτι του Grazia UK είναι εδώ. Η προστασία του Hello είναι εδώ. Τα κορίτσια Fug δημοσιεύουν είναι εδώ. Μια γκαλερί Popsugar είναι εδώ

441save

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *