Χρόνος ανταγωνισμού: 2017 Ijungle Picture Awards

Υποβάλετε την εργασία σας στα βραβεία Ijungle Picture Awards
Το Ijungle Picture Awards είναι ένας παγκόσμιος ανταγωνισμός που αφιερώνεται στους εικονογράφους, τους οργανισμούς, τους εκπροσώπους, τους εκπαιδευόμενους, καθώς και τους εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχουν λιγότερες από 7 κατηγορίες: βιβλίο, συντακτικά, κόμικς, εμπορικές, νέες δεξιότητες (φοιτητής), αυτοπροβολή καθώς και τέχνη βιντεοπαιχνιδιών.
Για αυτόν τον διαγωνισμό μπορείτε να υποβάλετε εργασίες που παράγονται μεταξύ του 2014 καθώς και το 2016. Υπάρχει ένα όριο 5 έργων ανά διαγωνιζόμενο σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από την τέχνη των βιντεοπαιχνιδιών όπου το όριο είναι 10 έργα.
Υπάρχει ένα τέλος συμμετοχής, αν και μικρό, $ 10 για κάθε καταχώρηση, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας, καθώς και $ 35 για κάθε είσοδο πολλαπλών εικόνων.
Πάνω απ ‘όλα, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για έκθεση, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν μια θέση στο Ijungle 2017 Picture Ετήσια. Θα προσφερθεί online, δωρεάν.
Όμως, πολύ σημαντικό, τα τεράστια βραβεία θα είναι: 1 τα καλύτερα από τα καλύτερα, 1 χρυσό μετάλλιο για κάθε ταξινόμηση και μέχρι και 20 βραβεία αξίας για κάθε κατηγορία.
Μπορείτε να δείτε μερικές από τις πρώτες εισόδους καθώς και την κριτική επιτροπή στον επίσημο ιστότοπο.
Η προθεσμία είναι η 31η Οκτωβρίου.

0/5 (0 κριτικές)

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *