Οι αφίσες Stranger Things που αναδημιουργούν τα γνωστά στυλ ταινιών της δεκαετίας του ’80

Πλήρεις αφίσες Stranger Things με φιλμ λατρείας της δεκαετίας του ’80
Τέλος, μόνο 3 ημέρες που απομένουν για το επεισόδιο πρεμιέρας των πλήρων Stranger Things, Season 2. Ως ανεμιστήρας του πολιτισμού της δεκαετίας του ’80 καθώς και για τη φρίκη δείχνει, αυτή είναι η υπέρτατη παράσταση για να παρακολουθήσετε. Εάν είστε σαν εμένα, κατανοώ πλήρως γιατί το περιμένατε για πάνω από ένα χρόνο. Πλήρης ξένη πράγματα Τα πουκάμισα Tee ήταν μια πανάκεια για το μεγάλο χρονικό διάστημα. Προφανώς η ομάδα πίσω από την εκπομπή πίστευε ακριβώς το ίδιο. Ως εκ τούτου, ήρθαν με ένα διασκεδαστικό “παιχνίδι”, για να κρατήσουν τους οπαδούς στα δάχτυλα των ποδιών τους.
Έκαναν μια διαφημιστική αναδρομή την Πέμπτη στο Twitter, όπου παρακολούθησαν ξανά κάθε επεισόδιο από την Season One. Προσθέτουν σχόλια, μέσα στα αστεία καθώς και πίσω από τις σκηνές των σκηνών για το λογαριασμό. Η καινοτομία ήρθε στο είδος της αφίσας Stranger Things που σκέφτηκε στο στυλ, καθώς και δομή των προεξέχοντων παραδοσιακών αφισών ταινιών της δεκαετίας του ’80, όπως το Stand By Me, τα Jaws, το Firestarter ή ο πονοκέφαλος στην οδό Elm.
Ο λόγος είναι πολύ περισσότερο από προφανής, υπό την προϋπόθεση ότι όλες αυτές οι επιρροές των ταινιών στη σειρά. Εκτός από το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό καθώς και διασκεδαστικό, παρά το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει την καλύτερη εκτέλεση του Photoshop. Στην πραγματικότητα, τα μικρά τους ελαττώματα τους καθιστούν την ιδανική αναφορά, το πιο όμορφο φόρο τιμής στην περίοδο που μας παρείχε τόσο πολυάριθμα κινηματογραφικά ορόσημα.
Είναι με φανταστική πρόβλεψη καθώς και ενθουσιασμό που προσκαλώ να τους απολαύσετε παρακάτω.

0/5 (0 κριτικές)

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *