Πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν εισέλθετε στην αγορά ειδών ειδών ένδυσης

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν εισέλθετε στη βιομηχανία ενδυμάτων προπόνησης
17/03/2020, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Η Athleisure έχει ξεπεράσει τις εκτοξεύσεις της ως χονδρική ρουχισμό προπόνησης, καθώς και τώρα έχει μεγαλώσει μάρκες με μια λατρεία που μοιάζει με μεγάλη. Προϊόντα όπως τα πουκάμισα Polo, τα hoodies καθώς και τα μπλουζάκια έχουν καταλήξει να είναι βασικά προϊόντα παραδοσιακής ζωής, καθώς και σε κάθε τύπο περιπτώσεων.

Με τον αγοραστή να μεταβάλλει ταχύτερα από τις εποχές της μόδας, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου παίρνουν την πρωτοποριακή λιανική πώληση των ενδυμάτων, ενώ οι παραγωγοί καταστημάτων από τούβλα και κονιάματα είναι ανεπιτυχείς να εγκλιματιστούν αυτή η μονάδα που συγκέντρωσε τη ζήτηση.

Ας δούμε μερικές από τις μεθόδους για να προσφέρετε την Athleisure, ώστε να μπορείτε να αρπάξετε την ευκαιρία.

Ας πάμε πάνω από τα διαφορετικά σκέλη του Athleisure, τα στάδια της εισαγωγής της γραμμής Athleisure καθώς και των καλύτερων μεθόδων που συνδέονται με το κοινό -στόχο.
Τι να σκεφτείτε, επιλέγοντας τα προϊόντα Athleisure σας
Η αγορά ένδυσης είναι τεράστια καθώς και η Athleisure δεν είναι διαφορά. Η κατανόηση των αγοραστών σας είναι το προκαταρκτικό βήμα που απαιτείται να κάνετε κατά την επιλογή των νέων προϊόντων Athleisure. Η μελέτη έρευνας αγοράς είναι εξίσου σημαντική, να είναι παρών με τις τελευταίες τροποποιήσεις καθώς και τα πρότυπα στη ζήτηση ή να αναζητήσετε μια θέση στην οποία κανείς άλλος δεν έχει εξορύσσεται.

Κατανοήστε τι χρειάζεται ο αγοραστής σας
Μην περιορίζετε τον εαυτό σας να πιστεύετε ότι το Athleisure προορίζεται μόνο για τους λάτρεις των αθλημάτων καθώς και για τους λάτρεις του γυμναστηρίου. Το Athleisure, όπως υποδηλώνει η λέξη είναι η συγχώνευση του αθλητισμού καθώς και ο ελεύθερος χρόνος, καθώς και να οριστούν μόνο ως άνετα ρούχα, ενώ τα streetwear μετατρέπουν παρόμοια προϊόντα σε μοντέρνα καθώς και σε αντιληπτές δηλώσεις.

Έτσι, εάν η βάση του αγοραστή σας έχει ισχυρά ενεργά mores, πρέπει να επιλέξετε καθώς και να προωθήσετε τα προϊόντα σας που λαμβάνουν υπόψη. Να ανακαλύψετε μια συγκεκριμένη θέση καθώς και να εργαστείτε γύρω από την κοινωνία που την περιβάλλει. Επιλέξτε ειδικά για τον αθλητισμό προϊόντα ένδυσης, τους παρέχετε ένα μοναδικό χαρακτήρα καθώς και μια νέα συστροφή. Προσφέρετε πουκάμισα πόλο καθώς και τα βλέπεις σε παίκτες τένις, τυπωμένες γκέτες σε φανατικούς γιόγκα, φρουρά εξάνθημα σε surfers ή αναπτύσσουν μια ολόκληρη γραμμή μαγιό.

Κρατήστε μια καρτέλα στην αγορά
Για να διατηρήσετε την κόπωση ενεργών ενδυμάτων στον κόλπο, αποτρέψτε το σε ό, τι συμβαίνει στην αγορά. Προβάλλετε τα μοτίβα που τα κάνουν καλά, μην φοβάστε να καινοτομήσετε και να είναι εμφανή.

Είναι εξαιρετικά προτεινόμενο να φέρει κάποιο χρώμα σε μια εξαιρετικά ουδέτερη αγορά. Όχι μόνο θα έχετε μια ειδική προσέγγιση στα ενεργά ενδύματα, ωστόσο θα έχετε περιοχή για να ερευνήσετε τη μελέτη με την εποχικότητα των προϊόντων Athleisure. Για να εξασφαλίσετε ποια είναι η ζήτηση της αγοράς, πηγαίνετε με τις εκθέσεις της αγοράς, αξιοποιήστε το εργαλείο Athleisure Insight, καθώς και το σημαντικότερο, ελέγξτε τι είναι το κοινό -στόχος σας, καθώς και προετοιμασμένοι να επιδοθούν.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης που σχεδιάζουν να περπατήσουν σε αυτήν την αγορά Athleisure μπορούν να έρθουν σε επαφή με εξέχοντες κατασκευαστές παντελονιών γιόγκα ΗΠΑ ή κατασκευαστές ενεργών ενδυμάτων για να πάνε με τα προϊόντα τους, καθώς και να διαλέξουν τα κομμάτια που ανακαλύπτουν θα ήταν εξαιρετικά για το κατάστημά τους αρχικά. Τοποθετήστε την εντολή σας, καθώς και η ομάδα υποστήριξης θα σας καθοδηγήσει στη γραμμή.

Ετικέτες:
κατασκευαστές ενεργών ενδυμάτων
χονδρική ενεργή ενδύματα
χονδρική ενδυμασία προπόνησης
ενδυμασία προπόνησης
Workout ρούχα χονδρικής
Κατασκευαστές παντελόνι γιόγκα ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *