Αμερικανικά ενδύματα μάρκα Freedom54

Αμερικανικά ενδύματα Ελευθερία μάρκας 54 Δημιουργεί υψηλής ποιότητας ρούχα υψηλής ποιότητας, που λιώνει μαζί τα αφρικανικά θέματα καθώς και τη μητροπολιτική μόδα σε στυλ παγκόσμιας έκκλησης. Όχι μόνο παίζουν με τα στυλ, ωστόσο τα γραφικά είναι πλήρως ενσωματωμένα με το χρώμα των μπλουζών Tee καθώς και σύμφωνα με την πανέμορφη αφρικανική ήπειρο.
Εκεί έρχεται το όνομα, πραγματικά – υπάρχουν 54 ανεξάρτητα έθνη εκεί – του οποίου το στυλ, το θέμα, η ποικιλομορφία καθώς και η έκκληση συγκεντρώνονται στα υλικά της μάρκας ευελιξίας 54.
Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι καθώς και τα έθνη της Αφρικής, τα στυλ είναι τολμηρά, εκφραστικά, ζωντανά και φωτεινά. Η ιδέα πίσω από το εμπορικό σήμα είναι της ενότητας καθώς και της αρμονίας, η ανάμειξη του συνήθους καθώς και η αρετή σε εξαιρετικά μοντέρνα είδη ενδυμάτων. Μου αρέσει ο σχεδιασμός του ελέφαντα, το ζώο που αντιπροσωπεύει μεγάλη τύχη, ωστόσο όλα αυτά είναι σε καλύτερη συγχρονισμό με την πηγή κινήτρων που τους παρήγαγε.
Η επιχείρηση Elephantlifethe εδρεύει στο Χιούστον Τέξας καθώς και ο ιδιοκτήτης είναι ο Kai Dunna από τη Λιβερία, ο οποίος δεν μιλάει μόνο-είναι αφιερωμένος στην παροχή ενός μέρους κάθε πώλησης σε έναν οργανισμό για το Son-Profit που προσπαθεί να φέρει κοινωνική τροποποίηση στον κόσμο . Ακριβώς εδώ είναι ένα βίντεο που μιλάει για την υπηρεσία μόδας εκτός από το σκοπό της μάρκας του:

Η σελίδα τους στο Facebook είναι γεμάτη από φωτογραφίες που χαρακτηρίζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις καθώς και τα πολιτιστικά γεγονότα που έχουν πάει μέχρι τώρα, κάτι που βρίσκεται ακριβώς από την ιδέα. Επιθεωρήστε τη σελίδα Twitter επίσης για ενημερώσεις!
Freedom54 LoveadaptableMaskthe Elephant
0/5 (0 κριτικές)

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *