Όλοι κατανοούν τη Γη καθώς και όλες τις απαιτήσεις για να καταλάβετε

Ειλικρινά, σας δείχνουν μόνο την κορυφή αυτής της φόρεμα, αφού αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να μάθετε. Η φούστα μπορεί να ολοκληρωθεί με το Blaze-Orange Pom-Pom Trim, καθώς και θα πρέπει ακόμα να θέλετε αυτό το φόρεμα. (Εξακολουθώ να είναι μόνο ελαφρώς.) Κάντε κλικ στην εικόνα για να πάτε σε αυτό το φόρεμα που παρέχει στο http://www.fashiondig.com, το οποίο είναι αρχαιολογικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το “OMG ανακαλύψαμε τον τάφο του βασιλιά Tut! 1 !!! 1” τρόπο. Χωρίς οποιονδήποτε τύπο ενοχλητών (μέχρι στιγμής). Εν πάση περιπτώσει, επιθεωρήστε το. (Ο ιστότοπος είχε έξι σελίδες των φορέων του 1950 μόνο!)

Αυτό το συγκεκριμένο είναι το B38 / W30 καθώς και $ 75. Είναι δύσκολο να ανακαλύψετε ένα μεγάλο μαύρο vintage φόρεμα σε κορυφαία κατάσταση – προφανώς, αφού αν είναι ωραίο καθόλου, όποιος αν είχε πολύ πιθανότατα το πιο πιθανό να χρησιμοποιήσει την κόλαση από αυτό. Έχω ένα που θησαυρός, φτιαγμένο από ένα υλικό τόσο άκαμπτο μπορεί να σταθεί μόνος του στους άνεμοι του Σικάγου, με τσέπες με βελούδες. Θεωρώ ότι ο πρώτος ιδιοκτήτης πέθανε ξαφνικά αμέσως μετά την αγορά του (ίσως ακόμη και στη μέθοδο του σπιτιού από το κατάστημα), καθώς και ότι η απογοητευμένη του άλλα μισά κράτησε ό, τι ακριβώς είχε αφήσει, Ω, πενήντα πέντε χρόνια. Που είναι πάρα πολύ αναληθής, καθώς και πραγματικά τύπος ανατριχιαστικής, ωστόσο αυτό που μου αρέσει να σκέφτομαι.

Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν συμπεριλαμβάνεται τίποτα τέτοιο στο backstory αυτού του φόρεμα. Είμαι βέβαιος ότι ήταν μια φρικτή κατολίσθηση στη μέση της νύχτας που έφυγαν από τη νύφη της Miss Tammy, διατηρώντας όλα τα ρούχα μέσα εντελώς μέχρι το κτίριο μιας νέας παράκαμψης αυτοκινητοδρόμων τους έφερε στο ενδιαφέρον της FashionDig. Απολύτως.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Moths στο τσέπη [ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακρά εισάγετε] 2 Ιουλίου 2007
Κανόνες για τα εσώρουχα σε γάμους (όχι πολιτικές για φορέματα συμβάντων γάμου) 30 Μαΐου 2005 με 219 σχόλια
HOWTO: PackingJune 9, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *