Πώς να φορέσετε τα καλοκαιρινά λευκά τώρα, καθώς και πέρα ​​από

φαίνεται να υπάρχουν τόσοι πολλοί κανόνες που περιβάλλουν τη χρήση λευκού πριν καθώς και μετά την Ημέρα της Εργασίας. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο λευκός δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την Ημέρα Εργασίας. Για μένα, δεν υπάρχουν κανόνες για τη χρήση του λευκού. Μπορείτε λευκά καλοκαίρια λευκά καθώς και χειμώνα χειμώνες. Οι λευκοί είναι παραδοσιακοί και καθαροί. Η χρήση του καλοκαιριού, το White είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό ιδιαίτερα για μένα. Μία από τις προτιμώμενες μεθόδους μου για να φορέσω το Summertime Whites χρησιμοποιεί είτε ένα λευκό φόρεμα, παντελόνι ή σορτς-ιδιαίτερα παντελόνια/σορτς υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με γραφικό μπλουζάκι ή κορυφή καλλιέργειας. Άλλες μέθοδοι που μου αρέσει να φορούν το καλοκαίρι Whites είναι η χρήση του White Polka Dot εμφανίζεται σαν αυτό το φόρεμα polka topshop.
Αυτό το παντελόνι με ψηλά στρώματα μου επιτρέπει να το συνδυάσω με την κορυφή των καλλιεργειών με αριστοκρατικό τρόπο. Η κατάλληλη μέθοδος μου για τις κορυφές των καλλιεργειών για μένα είναι με τη σύζευξη με τα πυθμένα με υψηλή ακρίβεια, παράγοντας έτσι λίγο peekaboo. Οι λεπτομέρειες του μανικιού για την κορυφή της καλλιέργειας παρέχουν μια θηλυκή αίσθηση στο βλέμμα. Για να προσθέσω κάποια διασκέδαση στο βλέμμα, πρόσθεσα το μαργαριτάρι μείωσης των σκουλαρίκια στο βλέμμα. Και τα δύο λευκά κομμάτια δημιουργούν μια εξαιρετική λευκή εμφάνιση το καλοκαίρι. Μετά το καλοκαίρι, μπορείτε να στρώσετε το βλέμμα με ένα blazer καθώς και να αλλάξετε την κορυφή της καλλιέργειας για πλεκτή κορυφή ή μπλούζα. Το καλοκαίρι τα λευκά είναι διασκεδαστικό, όπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί τώρα καθώς και πέρα.
Τι φοράω:
Παντελόνια προς πώληση $ 39: Εδώ, ομοίως όπως αυτό εδώ/εδώ? Περισσότερα εδώ
Kai Top: Εδώ, παρόμοια εδώ/εδώ/εδώ
Blazer προς πώληση: Εδώ, περισσότερα εδώ
Σκουλαρίκια: Εδώ, περισσότερα εδώ

Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Η μοντέρνα ενδυμασία που απαιτείται τώρα

Πώς να αναβαθμίσετε το στυλ εργασίας του φθινοπώρου σας

Πώς να φαίνεστε μοντέρνα με γκέτες

Η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε τη νέα σας…

Γνωρίστε.

Ένδειξη με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

πολύ όνομα

πολύ όνομα

πολύ όνομα

πολύ όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Πείτε σας ευχαριστώ για την εγγραφή σας!

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *