Οδηγός κοριτσιών: Πώς να μετρήσετε το μέγεθος σουτιέν

Μέχρι τώρα, είμαι βέβαιος ότι θα έχετε τα στατιστικά στοιχεία πάνω από 80 τοις εκατό γυναίκες που φορούν λάθος σουτιέν μεγέθους στο χτύπημα του δακτύλου σας. Μπορεί επίσης να έχετε αντιμετωπίσει μια κατάσταση όπου μια κατά τα άλλα φανταστική στολή φαινόταν τρομερό σε σας απλώς και μόνο λόγω ενός σουτιέν. Σήμερα, θα αναλάβουμε αυτό το ζήτημα επικεφαλής και θα σας πούμε πολύ περισσότερα για το πώς να μετρήσετε το μέγεθος σουτιέν και τις διάφορες άλλες πτυχές του. Μείνε συνδεδεμένος!

[Επίσης, διαβάστε: Οδηγός εσωρούχων: εσώρουχα για τον τύπο του σώματός σας]

Τεχνικά σημάδια λανθασμένου μεγέθους:
Πριν βρεθείτε σε ιδανικό μέγεθος, ας καταλάβουμε πρώτα τι συμβαίνει με το σουτιέν σας. Φοράτε το ιδανικό μέγεθος ή είναι στην πραγματικότητα ένα κακό; Είναι πραγματικά αρκετά βασικό αν αρχίσετε να αναγνωρίζετε λίγα πινακίδες όπως τα κύπελλα που δείχνουν μερικές ρυτίδες, μια μπάντα που οδηγεί, υποβιβάζοντας τις πλευρές των στήθη σας, τους ιμάντες που συνεχίζουν να γλιστρούν ή να πεζοπορούν το σουτιέν κάθε φορά που σηκώνετε τα χέρια σας. Εάν κάποιο από αυτά τα θέματα σας πετάξει, ήρθε η ώρα να ρίξετε τα παλιά σουτιέν σας στο δοχείο απορριμμάτων και να ψωνίσετε για νέα. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι μετρήσεις σουτιέν θα ήταν τέλειες.
Πηγή: aahintimates.wordpress.com Πρέπει να μετρήσετε;
Ίσως να σκέφτεστε γιατί πρέπει να ξέρετε πώς να μετρήσετε το μέγεθος σουτιέν σας. Ναι, συμφωνώ ότι είναι δυσκίνητο και δύσκολο να μετρήσετε το μέγεθος του ατόμου και δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα αλίευμα 22. Μπορείτε να ζητήσετε απολύτως έναν ειδικό που δεν μπορεί να λάβει μόνο τις ακριβείς μετρήσεις σας, αλλά και να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το μέγεθος του κυπέλλου ή Μέγεθος ζώνης όπως απαιτείται. Ωστόσο, το μέγεθός σας δεν παραμένει ποτέ το ίδιο και ποικίλλει ανάλογα με την απόκτηση ή την απώλεια βάρους, των μυών και διάφορων άλλων παραγόντων. Ακόμα κι αν δεν μετρήσετε μόνοι σας, η γνώση θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό, την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια σουτιέν!

Πηγή: cosmopolitan.com για τη μέτρηση του μεγέθους σουτιέν στο σπίτι:
Η μέτρηση του μεγέθους σουτιέν είναι μια τέχνη – όχι μια επιστήμη! Και αυτή η τέχνη μπορεί να κατακτηθεί με την πρακτική σας. Πώς να υπολογίσετε το μέγεθος σουτιέν αποτελεί δύο βήματα: μέτρηση του μεγέθους της ζώνης σας και στη συνέχεια το μέγεθος του κυπέλλου σας.
Για να καταλάβετε το μέγεθος της μπάντας σας, πάρτε μια ταινία μέτρησης και τυλίξτε την γύρω από το κλουβί σας. Τώρα τοποθετήστε το ομοιόμορφα και απευθείας κάτω από την προτομή σας. Είναι το ακριβές μέρος όπου μένει η μπάντα σουτιέν σας. Σε περίπτωση που λάβετε έναν περίεργο αριθμό, γύρω από τον επόμενο αριθμό ομοιόμορφων. Καταγράψτε τον αριθμό τόσο στη μνήμη σας όσο και σε κάποια θέση κάτω από το μέγεθος της ζώνης.

Πηγή: BigCommerce.com [SC: MediaD]
Τώρα βήμα τη μέτρηση της ταινίας μέχρι το στήθος σας έτσι ώστε η ταινία να είναι γύρω από το μέγιστο μέρος των προτομών σας. Προσέξτε ότι η ταινία είναι ασφαλής και άνετη αλλά όχι σφιχτή. Τώρα αφαιρέστε το μέγεθος της μπάντας από το μέγεθος της προτομής για να πάρετε το μέγεθος του κυπέλλου σας. Για παράδειγμα, εάν το μέγεθος της μπάντας σας ήταν 32 και το μέγεθος της προτομής 35, η διαφορά τους θα ήταν 3. Για το λόγο αυτό το μέγεθος του κυπέλλου σας θα ήταν 35C. Καταγράψτε τον αριθμό παρόμοια όπως το μέγεθος της ζώνης με το μέγεθος του κυπέλλου.

Ακούγεται βασικό huh! Ωστόσο, εάν η ταινία δεν είναι τοποθετημένη έκρηξη, είναι πιθανό να πάρετε λάθος μέγεθος για τον εαυτό σας. Ως εκ τούτου, θα ήταν έξυπνο αν μετρήσετε μερικές φορές και βεβαιωθείτε ότι χτυπάτε τον ιδανικό αριθμό κάθε φορά. Με την πρακτική, θα πάρετε τους ιδανικούς αριθμούς με ένα πάτημα!
Πηγή: WikiHow.comawesome Εργαλεία στη διάθεσή σας:
Η μέτρηση του ίδιου φαίνεται αρκετά φοβερή και στη συνέχεια υπολογίζοντας το μέγεθος επίσης! Μην πανικοβληθείτε και πάρετε όλα τα επεξεργασμένα! Ευχαριστώ τον Θεό για κάποιο καταπληκτικό στοχαστικό άτομο, έχουμε ένα διάγραμμα μεγέθους σουτιέν και αριθμομηχανή μεγέθους σουτιέν για να κάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά. Και οι δύο είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση και στα δύο. Μπορείτε απλά να πάρετε μια εκτύπωση του διαγράμματος και να το κολλήσετε οπουδήποτε θα ήταν εύκολα προσβάσιμο σε εσάς. Ή ακόμα καλύτερα, απλώς τροφοδοτήστε τους αριθμούς στην ηλεκτρονική αριθμομηχανή και τραβήξτε τον αριθμό που αναβοσβήνει στην οθόνη σας.

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *