Το ιδανικό φθινόπωρο ταιριάζει + ακριβώς πώς να φορέσετε σκαφών το χειμώνα!

Τηλεφωνήστε μου ένα κατεστραμμένο ρεκόρ, ωστόσο τα εμπνευσμένα με ανδρικά εμπνευσμένα κομμάτια με πάρτε κάθε φορά, καθώς και αυτή η εφαρμογή δεν αποτελεί εξαίρεση. Μετά από την χθεσινή εταιρεία που χαλαρώνει το μπουφάν κοστούμι, πίστευα ότι θα σας δείξω ολόκληρη την εταιρεία επίσημη shebang σήμερα συνδυάζοντας το με αυτά τα ταιριάζουν παντελόνι.

Μαζί, καθώς και ξεχωριστά, έχω ήδη πάρει έναν τόνο να χρησιμοποιήσει από αυτές τις ταιριάζει χωρίζει. Όπως αποδεικνύεται από τη χθεσινή εμφάνιση, το ζεστό μπεζ glen καρό που κρατά τη λεπτή φλέβα βαθιάς κόκκινου κάνει το blazer να φαίνεται καταπληκτικό με μπλε denim καθώς και άλλες πλούσιες αποχρώσεις του φθινοπώρου όπως μπορντό, καμήλα ή ακόμα και ελιά. Δεν έκανα ένα υπέροχο έργο να πιάσω την πλάτη που περιγράφει το σακάκι στις σημερινές φωτογραφίες, όμως να πάρει μια ακόμα ματιά στις εικόνες χθες, ιδιαίτερα τα πλάνα από μια πλευρική γωνία όπου μπορείτε πραγματικά να δείτε το φλόγα του πίσω μέρους του πίσω . Η γυναίκα μου Olivia P. Πιστεύεται από ό, τι με αυτό το κουτάβι.

Τώρα, αν ήμουν να το στιλ από ένα “εγώ” φθινόπωρο του φθινοπώρου τώρα, πιστεύω ότι θα ήταν πιθανό ένα αντίγραφο αυτών. Περικομμένη σιλουέτα ευρείας ποδιού, ευρείες μανσέτες, που αυξήθηκε η αύξηση της μεγάλης μέσης με τα κουμπιά Accent εμπνευσμένα με το ναυτικό – απλά προχωρούν καθώς και τηλεφωνήστε στο Coroner. Είμαι νεκρός.

Παίρνω πολλές ανησυχίες για τη χρήση απόλατς το φθινόπωρο, καθώς και το χειμώνα, ειδικά, καθώς οι θερμοκρασίες πραγματικά αρχίζουν να πέφτουν, καθώς και να θέλουν να σας προσφέρουν τις κορυφαίες δύο προτάσεις styling μου ακριβώς πώς να κάνετε αυτά τα κουτάβια τελευταία όλη την εποχή : Η πρώτη μέθοδος για να φορέσει τα σκαφών της χειμερινής περιόδου είναι να τους στιλβωθεί ακριβώς όπως και εγώ σήμερα, ωστόσο απλά προσθέτοντας σε ένα μαύρο μαύρο ζευγάρι νάυλον κάτω από το παντελόνι. Τα αδιαφανή καλσόν δουλεύουν επίσης, απλά προσωπικά όπως η καθαρή εμφάνιση με παντελόνια. Είτε χρησιμοποιείτε παραδοσιακές αντλίες είτε ένα ομαλό ζευγάρι διαμερίσματα, παίρνετε λίγο πρόσθετη προστασία του δέρματος με τα νάυλον καθώς και πιστεύω ότι η εμφάνιση είναι δυναμίτη.

Η δεύτερη μέθοδος που μου αρέσει να φοράω σκαφών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ειδικά σε αυτές τις πραγματικά ψυχρές μέρες, όπου ένα τεράστιο ζευγάρι νάυλον δεν είναι αρκετό αρκετά, είναι να τα συνηθίσει με μερικά booties πάνω από αστράγαλο, όπως αυτά ή αυτά. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία να απεικονίσετε την εμφάνιση του bootie / culotte, επιθεωρήστε τις εικόνες εδώ, ακριβώς εδώ, καθώς και εδώ για λίγο κίνητρο από τη σελίδα μου Pinterestest. Πρακτικό για τον κρύο και έναν από τα εξαιρετικά προτιμώμενα εμφάνιση της σεζόν.

< >

Jacket κοστούμι: Olivia Παλέρμο Χ Τσέλσι28 | Pants: Olivia Παλέρμο Χ Τσέλσι28 | V-Leck πουλόβερ: Παλιά, παρόμοια εδώ | Παπούτσια: Saint Laurent (παρόμοια εδώ) | Τσάντα: M2MALLETIER | Γυαλιά ηλίου: Καθρέπτες καπνού Χ (παρόμοια εδώ) | Lip: Nars (Rikugien) | Κολιέ: Παρόμοια εδώ | Σκουλαρίκια: Παρόμοια εδώ

< >

Χάρη στο Nordstrom για συνεργασία σε αυτή τη θέση!

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *