Το λάθος στυλ που είναι αδύνατο να αποφύγετε

μην ανησυχείτε, συμβαίνει αυτό
Μαθαίνοντας για τα ανδρικά ρούχα, αναπτύσσοντας ένα προσωπικό στυλ, βρίσκοντας τι είναι καλύτερο για εσάς – είναι ένα ταξίδι. Είμαστε όλοι σε αυτό το ταξίδι και ένα από τα πράγματα που εγγυάται ότι θα συμβεί κάποια στιγμή στην πορεία είναι ότι θα κάνετε κάποιο λάθος. Πιθανότατα θα κάνετε πολύ περισσότερα από ένα.

Τώρα, μερικά λάθη θα είναι πολύ εύκολο να διορθωθούν – υπάρχουν τόνοι μηνυμάτων και βίντεο εκεί έξω για πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε, ή λάθη στυλ που κάνουν οι άνδρες. Αλλά υπάρχει ένα λάθος που όλοι κάνουν, ποτέ δεν περιλαμβάνονται σε κανένα από αυτούς τους καταλόγους, που θεωρώ ότι είναι δύσκολο να εντοπιστούν, προκλητικά για την αντιμετώπιση ή τη θεραπεία, αλλά το 100 % εγγυάται ότι θα συμβεί σε όλους σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στυλ.

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας προσαρμοσμένων ανδρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ

ΕΞΕΡΕΥΝΩ

Έτσι, αυτό το συγκεκριμένο λάθος στυλ, θα έλεγα συνήθως, είναι κάτι που περνάμε πολύ περισσότερο προς την αρχή των διαδρομών στυλ μας. Ξέρετε, απλά να μπείτε σε αυτό, όχι μια μεγάλη γνώση, αλλά πολύ περίεργη και πολύ πρόθυμη να φτάσετε γρήγορα σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος.

Χ

10 αναβαθμίσεις στυλ στιγμιαίας και εύκολης ανδρικής

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 10 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Η ντουλάπα της κάψουλας του Ανώτατου αρχάριου
09:22

Ζω
00:00
05:10
05:10

Έτσι, καθώς το κάνουμε αυτό, προσθέτουμε κομμάτια στην ντουλάπα μας, για να ντύσουμε καλύτερα, να αισθανόμαστε καλύτερα και να κοιτάξουμε να γίνουν αποδεκτά με κάποιο τρόπο σε αυτήν την κοινότητα ανδρών που φόρεσαν καλά, είμαστε υποχρεωμένοι Κάνετε το πιο φοβερό πράγμα, θα το ονομάσω το νούμερο ένα λάθος στυλ όλων των εποχών, και αυτό είναι προσπαθούμε πολύ σκληρά.

Είμαστε όλοι αυτό το άτομο με κάποιο τρόπο κάποια στιγμή. Αν έχουμε περάσει από αυτό, είναι εύκολο να δούμε και να αναγνωρίσουμε τα σημάδια. Γενικά, αυτό το άτομο θα φαίνεται λίγο άβολο και αυτοσυνείδητο, πιθανώς φορώντας ένα κοστούμι, πιθανώς ένα κοστούμι τριών τεμαχίων, έχουν το λουλούδι του πέλματος, το μπαρ γραβάτα, τρία ή τέσσερα χάντρες βραχιόλια ένα από αυτά με ένα κρανίο Σε αυτό, ένα Fedora, ουσιαστικά πηγαίνει στη θάλασσα και πιθανώς φορώντας αυτά τα πράγματα σε μια κατάσταση που δεν θα απαιτούσε αυτό το επίπεδο να ντυθεί.

Τώρα γιατί το κάνουν οι άνθρωποι; Έχω σκεφτεί πολλά για τους λόγους πίσω από αυτό και γιατί αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι φαίνεται να περνούν. Και νομίζω ότι βράζει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Και αυτό είναι ότι όταν αποφασίσετε ότι πρόκειται να αρχίσετε να σκέφτεστε για προσωπικό στυλ, για το πώς ντύνετε και κάνετε αυτή τη δέσμευση να αναπτύξετε την ντουλάπα σας, ότι είστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό και θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν και θέλετε Για να δείξετε στους ανθρώπους ότι είστε σε στυλ.

Αυτό πάντα έχει ως αποτέλεσμα να πηγαίνετε πολύ μακριά, να κάνετε πάρα πολύ, και να προσπαθήσετε πολύ σκληρά.

Τώρα, όπως ανέφερα στην αρχή αυτού του βίντεο, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που είναι εντελώς αναπόφευκτο. Τώρα, κάθομαι εδώ και σας μιλάω για το στυλ στο κανάλι όλη την ώρα, ο ιστότοπος του He -Cheed Style είναι γύρω για σχεδόν επτά χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει από αυτό.

Με πολλούς τρόπους, η αρχή του που μίλησε στυλ ήταν η αρχή του ταξιδιού μου εκεί που είμαι τώρα. Έκανα ένα βίντεο για μερικά από τα χειρότερα ρούχα μου και μερικά από αυτά που ταξινόμησα ως κακά γιατί ένιωθα σαν να προσπαθούσα πολύ σκληρά. Θέλω να σας δείξω εδώ, αν και μόνο ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλάω από το παρελθόν μου, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι και εγώ ήμουν εκεί.

Τώρα, καθώς κύλιση μέσα από τα αρχεία του οδηγού στυλ στον ιστότοπο του He He, παρατήρησα ότι πολλά από τα ρούχα που θα τοποθετούσα σε αυτή την πολύ σκληρή κατηγορία, ήταν από τις πρώτες μέρες, ίσως το πρώτο Δύο χρόνια μίλησε στυλ. Έτσι, αυτό το είδος υποστηρίζει τη θεωρία μου ότι αυτό το είδος συμβαίνει πολύ νωρίς στο ταξίδι κάποιου.

Και το ένα πράγμα που πήδηξε σε μένα ως ένα είδος καμπής στο δικό μου στυλ, καθώς κύλιση μέσα είναι ότι υπήρχε σίγουρα αυτό το σημείο όπου μπορείτε να δείτε καθαρά ότι έγινα πολύ πιο άνετα με την έννοια του λιγότερο είναι περισσότερο. Το σημείο όπου ανακαλύπτετε ότι δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε τόσο σκληρά είναι πραγματικά το σημείο καμπής για κάθε άνθρωπο που παίρνει σε στυλ και πραγματικά φτάνει σε ένα επίπεδο όπου πραγματικά το έχουν καταλάβει.

Τώρα, αν και λέω ότι αυτό το λάθος είναι αναπόφευκτο – είναι σχεδόν σαν μια φοβερή ιεροτελεστία, με κάποιους τρόπους – υπάρχουν μερικά πράγματα που νομίζω ότι μπορείτε να έχετε κατά νου για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ελέγξετε τον εαυτό σας καθώς περνάτε από όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν το λέω ότι αν το κάνετε αυτό, θα παραλείψετε με θαυμασμό σε αυτή τη φάση – αν και ελπίζω να συμβαίνει αυτό – αλλά αυτό που μπορεί να κάνει είναι να σας κάνει να το συνειδητοποιήσετε, ώστε να μπορείτε να πιάσετε τον εαυτό σας λίγο πριν πηγαίνω πολύ μακριά.

1. λιγότερο είναι περισσότερο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε και να θυμάστε είναι ότι λιγότερο είναι πολύ περισσότερο και η λεπτότητα, κατά τη γνώμη μου, είναι η πιο μοντέρνα επιλογή που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή για οποιαδήποτε περίσταση. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ μινιμαλιστικός, αλλά να κάνετε πάρα πολλά, ξέρετε το πέτοΤο λουλούδι, ο πείρος, τα βραχιόλια, όπως όλα αυτά τα πράγματα μαζί που μίλησα ήδη, είναι ένα νεκρό giveaway κάποιου που είναι νέος στο παιχνίδι και προσπαθεί πολύ σκληρά. Υπάρχει ένα καταπληκτικό απόσπασμα από τον Coco Chanel που είπε: “Πριν φύγετε από το σπίτι, κοιτάξτε στον καθρέφτη και πάρτε ένα πράγμα μακριά”. Αν και στην κατάσταση που μιλάμε, ίσως είναι καλύτερο να πάρουμε πολύ περισσότερα από ένα πράγμα μακριά.

2. Κρατήστε το απλό

Τώρα με αυτό, υπάρχει ένα ορισμένο ποσό εμπιστοσύνης που πρέπει να είστε εντάξει με τη διατήρηση του απλού. Το Peacocking είναι ένα πράγμα, αυτό δεν είναι αυτό που μιλάμε εδώ. Κάποιος που είναι παγώνι, συνήθως γνωρίζει ακριβώς τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Έχει νόημα γι ‘αυτούς.

Αλλά αν είστε πράσινοι, για να μιλήσετε, και κάνετε όλα αυτά τα πράγματα μαζί, εγγυώμαι ότι μέσα κάπου θα αμφισβητήσετε αν αυτό είναι σωστό. Και αυτό το είδος αυτο-αμφιβολίας σίγουρα θα δείξει και θα προβάλει στον κόσμο. Ωστόσο, αν το κρατάτε απλό, αν το κρατάτε κλασικό, μπορείτε να είστε πολύ σίγουροι ότι γνωρίζετε ότι βλέπετε μαζί.

3. Αποφύγετε τα αξεσουάρ τάσης

Στη συνέχεια, αποφύγετε να τείνουν αξεσουάρ. Μιλώ για πράγματα όπως λουλούδια πέδησης, ξύλινοι δεσμοί τόξων, η ισοπαλία, την οποία εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν μόνο μερικοί μάγοι που έβγαζαν ολόκληρη την κοινότητα σε απευθείας σύνδεση στυλ, καινοτομίες, καινοτομίες, αν και φυσικά είναι τα Χριστούγεννα, τότε είναι εντάξει να Φορέστε κάλτσες χριστουγεννιάτικων δέντρων. Όλα αυτά τα πράγματα αναπτύσσονται ουσιαστικά για να τραβήξουν την προσοχή πολύ γρήγορα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, φθηνά, υποδηλώνοντας σαν μέσα από ένα τέχνασμα. Τα τεχνάσματα δεν είναι κομψά, περίοδος.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι, τι κάνετε όταν κάνετε αυτή τη δέσμευση για την ανάπτυξη του προσωπικού σας στυλ; Ναι, κοιτάζετε online, κοιτάζετε στο Instagram, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε τα τελευταία αντίγραφα του Esquire και του GQ. Αυτά τα περιοδικά σας λένε πάντα τι είναι τείχος. Και μερικές φορές, η καθοδήγησή τους δεν είναι τόσο καλή, ειδικά όταν αφορά αυτά τα είδη αξεσουάρ. Και πάλι, διατηρώντας το κλασικό, ποτέ μια κακή ιδέα.

4. Κολλήστε στα βασικά χρώματα

Σε αυτές τις γραμμές, ένα άλλο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι σκεφτόμαστε τη βασική παλέτα χρωμάτων των ανδρικών ενδυμάτων – ξέρετε, τα μπλουζ, τα γκρίζα σας, τα καφέ σας – και οι άνθρωποι πολύ γρήγορα βαριούνται με αυτό ή σκέφτονται, ω, θα είμαι Μοναδικό, θα προσθέσω ένα ποπ χρώμα. Είμαι τόσο άρρωστος από αυτή τη φράση. Τώρα, το χρώμα είναι εντάξει. Αλλά αυτό που συμβαίνει στο σενάριο που περιέγραψα είναι ότι αυτά τα σκάφη του χρώματος αρχίζουν να συντρίβουν κάθε στολή. Έτσι είναι εντάξει να είσαι εντάξει με το βασικό χρώμα των ανδρικών ενδυμάτων.

Δεν λέω ότι πρέπει να είστε βαρετοί και να υποσχεθείτε εντελώς από το χρώμα, αλλά αν βρεθείτε να σκέφτεστε την ντουλάπα σας από την άποψη, oh, ξέρετε, έχω πολλά μπλουζ και γκρι και καφέ, αλλά ξέρετε τι εγώ Δεν έχετε πολλά; Μωβ? Ναι, θα έπρεπε σίγουρα να πάρω λίγο μωβ, γιατί δεν το έχω.

Αυτός δεν είναι ο τρόπος για τη μέθοδο της ντουλάπας σας. Δεν χρειάζεστε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να έχετε ίση αναπαράσταση. Δεν χρειάζεται να έχετε κάθε χρώμα. κολλήστε με τα βασικά. Προσθέστε λίγο χρώμα εδώ και εκεί – τα τετράγωνα και οι δεσμοί είναι καλά μέρη για να ξεκινήσετε. Και απλά να είστε σίγουροι γι ‘αυτό.

Έτσι τα κακά νέα; Θα κάνετε αυτό το λάθος. Το εγγυώμαι. Τα καλά νέα είναι ότι αν έχετε δει μέχρι τώρα, είστε τώρα εξοπλισμένοι με μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να σας βοηθήσουν μέσα από αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι είναι κάτι που είναι εντελώς αναπόφευκτο. Το πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν είστε μόνοι. Πολλοί άνθρωποι πριν κάνετε αυτό το λάθος, συμπεριλαμβανομένου και εγώ. πολλές φορές. Και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να το κάνουν. Είναι εντάξει. Όλοι περνούμε από αυτό. Και τώρα, δυστυχώς, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να γελάμε, αλλά και να μάθουμε από.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Κομψώς δικά σας,

Brian Sacawa

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *