Το κλασικό

Είμαι συνήθως απόλυτα αφοσιωμένος στην έννοια της προσποίησης του φθινοπώρου δεν υπάρχει για απολύτως όσο το δυνατόν περισσότερο. (Εγώ όταν προσπάθησα να φορέσω σορτς κατά την ημέρα των ευχαριστιών. Στο Ουισκόνσιν.)

Ωστόσο, δεν μπορώ να θυμηθώ μια σκηνή μόδας του φθινοπώρου που με είχε πολύ πιο εκστατικό από αυτό. Τα καρφιά, τα εκτυπώματα, τα ανδρικά, μεταλλικά, τόνους κοσμημάτων καθώς και ψαροκόκαλα με έχουν αφήσει με ένα πλήρες φθινόπωρο πυρετό μόδας. (… και η μόνη συνταγή είναι πολύ πιο cowbell; Λυπάμαι, έπρεπε.)

Μέσα από την εμμονή πάνω από τις κορυφές των καλλιεργειών, τα μποτάκια, τα chokers καθώς και το δέρμα στην κορυφή του δέρματος πάνω από το δέρμα, πίστευα σήμερα μπορεί να είναι μια μεγάλη στιγμή για να επιστρέψετε σε βασικά στοιχεία με λίγο έλεγχο αλήθειας. Ενώ είμαι όλοι για να αγκαλιάσω το νέο κύμα των φθινοπωρινών τάσεων, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να μην χαθείς σε αυτά. Αντ ‘αυτού, αφήστε τα σχέδια να χαθούν μέσα σας.

(Ξέρω, αυτό ήταν βαθιά ιδανικό εκεί. Τα πράγματα γίνονται πραγματικά τώρα στο κομψό θάλαμο.)

Απλώς δείχνω ότι δεν πρέπει να χάσετε από την όψη (α) τη δική σας προσωπική αίσθηση στυλ καθώς και (β) το περιβάλλον σας. Ξεχνώντας αυτά τα πράγματα, καθώς θα αρχίσετε να εξορθολογίζετε τα δερμάτινα μικροσκοπικά εσώρουχα, καθώς και το Camo Leisure ταιριάζει στο γραφείο. Και κανείς δεν θέλει να το δει αυτό. (Κυριολεκτικά. Ζήτησα από όλους.)

Έτσι, πριν περάσω από το παροιμιώδες βαθύ άκρο, πίστευα ότι θα σταματήσω σήμερα, καθώς και θα ρίξω μια παραδοσιακή εμφάνιση που είναι ενδεικτική της δικής μου αίσθησης στυλ – ανεξάρτητα από την αναταραχή των φθινοπωρινών μοτίβων γύρω μου.

Αντί να επιτρέψετε τα πρότυπα αυτής της σεζόν για να ξαναγράψετε τους κανόνες, φροντίστε να τα πλένετε πολύ προσεκτικά στη δική σας αίσθηση της μόδας. Δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά με μια ελκυστική σειρά όπως αυτή που έχουμε φέτος. Θέλω να πω, σίγουρα ποτέ δεν πίστευα ότι θα αθλούσα ένα ζευγάρι φόρμες στο γραφείο και, καλά … αυτό συνέβη. Παρ ‘όλα αυτά, εγώ (ελπίζω) μπόρεσα να το φτιάξω δικό μου. Ελπίζω να κάνετε το ίδιο.

(Αλλά σοβαρά, δεν κοστούμια αναψυχής camo. Κανένα.

Πάρτε αντλούν, άνθρωποι. Είναι επίσημα πτώση.

Φόρεμα: Άγιος Ιωάννης (λατρεύω αυτό) Παπούτσια: Ralph Lauren | κρεμαστό (παρόμοιο εδώ) Βραχιόλι (παρόμοια εδώ), δακτύλιος, καρφίτσα (παρόμοια εδώ): vintage | Γυαλιά ηλίου: Prada

Ελέγξτε ακόμη και πολύ περισσότερο από τον κομψό σταθμό εργασίας…

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *