Οι πολλοί πρόσφατοι Duro

έκανα πραγματικά αυτό μια σειρά εβδομάδων πίσω (στην πραγματικότητα, ήταν το φόρεμα που έγινε σε αυτή τη θέση), ωστόσο δεν ήμουν σε θέση να πάρω τη συμβατική φωτογραφία στο back-back-yard μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έτσι ακριβώς εδώ είναι!

Αυτό είναι το πρώτο μετάξι ένα που έκανα και, χάρη στον σπρέι σταθεροποιητή του Silk του Sullivan, δεν ήταν τόσο βρώμικο. Το άλλαξα για να προσθέσω τη ζώνη πίσω λαιμού, καθώς και εγώ επιμηκύνω τους δεσμούς για να τυλίγω στο μπροστινό μέρος, το οποίο προτιμώ, κυρίως, δεδομένου ότι έχω μια δύσκολη στιγμή να αποσυνδεθεί αυτά που πηγαίνουν πίσω από την πλάτη!

Το σωματικό υλικό είναι υλικό που αγόρασα σχεδόν ένα χρόνο στο Πεκίνο, καθώς και η αντίθεση είναι το υλικό που επιλέξαμε στα υλικά της Vogue στο Evanston. Το αγόρασα με την καθαρή ελπίδα, χωρίς να έχω ένα δείγμα του floral μαζί μου, καθώς και όταν πήρα το σπίτι καθώς και ανακάλυψε ότι ταιριάζει απόλυτα, πήδησε τόσο καλά όσο και για χαρά. μάλλον κυριολεκτικά. Εδώ, επιθεωρήστε το:

Πίστευα ότι δεν θα πάρω ποτέ τους μαύρους με τον ίδιο ακριβώς τόνο καθώς και εκείνο το πράσινο-γκρίζο-τελετουργικό χρώμα για να ταιριάζει. Ωστόσο, hey. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο κόσμος θέλει να έχετε ένα ακόμα duro φόρεμα!

Αυτή η έκδοση μεταξιού είναι εξαιρετικά άνετη – ακόμη και πολύ περισσότερο από τα βαμβακερά. Το χρησιμοποίησα δύο φορές σε εξαιρετικά ζεστές μέρες, καθώς κρατείται όμορφα. Επίσης, επειδή πλένω το μετάξι σε μια εξαιρετικά τραχιά ρύθμιση, μπορώ να το ρίξω μόνο στο πλυντήριο. Αν το κρεμάσω, ενώ εξακολουθεί να είναι υγρό, δεν απαιτεί κανένας σίδερο.

Περιττό να πούμε, σχεδιάζω ένα ζευγάρι πολύ πιο μεταξιού duros. Αξίζει το πρόσθετο aggro όταν τους βάζετε μαζί.

Εδώ είναι η οπίσθια όψη:

Και ναι, αναγνωρίζω ότι όλα τα t που ασχολούνται με τη δεξιά πλευρά εκτός από τη ζώνη του Midriff. Υποστήριξα να το κάνω αυτό! Ως επί το πλείστον.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

HOWTO: Αγορά Fabricmarch 5, 2007 με 106 σχόλια
Δέκα πράγματα Πάω να κάνω μόλις φτάσω στο Itdecember 11, 2008with 64 σχόλια
Αγορά από ύφασμα στην Ιαπωνία: Ελευθερία! 5 Αυγούστου, 2008with 56 σχόλια

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *