Οι ριγέ Solemates

πυροβόλησαν από τον Αλέξανδρο Scott Harris

Παπούτσια: Johnston & Murphy C/O | Μπουφάν: Rachel Zoe (παλιά αλλά λατρεύω αυτό και πιο κάτω!) | Παντελόνια: Θεωρία του Steskens (παρόμοια εδώ και περισσότερα παρακάτω) Πουκάμισο: Ann Taylor (παρόμοια εδώ και εδώ) Γυαλιά ηλίου: Nina Ricci (Αγαπάτε αυτά τα παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) | Σκουλαρίκια: Giani Bernini | Κολιέ choker: vintage αλλά παρόμοια εδώ και περισσότερα παρακάτω | Ασημένιο κολιέ Onyx: Παλιά αλλά παρόμοια εδώ | Πολωνικά: Essie (Sable Collar) Κραγιόν: Marilyn Monroe Spas (Orchid)

Αν ψάχνετε να ανανεώσετε την ντουλάπα της άνοιξης, πρέπει πραγματικά να σταματήσετε από τον Johnston & Murphy. Τα loafers που βλέπετε σήμερα είναι ειλικρινά τόσο άνετα όσο είναι χαριτωμένα. Με τις τραγανές ασπρόμαυρες λωρίδες και φωτεινή δερμάτινη επένδυση, δεν τα έβγαλα από τότε που τους έβγαζαν επιθετικά από το κουτί.

Παρόλο που ίσως γνωρίζετε την Johnston & Murphy ως μεγάλο χρονικό διάστημα των ανδρών της ζωής σας, η μάρκα έχει εφαρμόσει την ίδια κλασική εργασία και το άψογο αμερικανικό στυλ στη γραμμή των γυναικών τους. Υποθέτω ότι αποδεικνύεται ότι οι τάσεις των ανδρικών ενδυμάτων δεν είναι τα μόνα πράγματα που δανείζουμε από τα αγόρια αυτή τη σεζόν – μπαίνουμε και στις αγαπημένες τους μάρκες. Στη συνέχεια, η παγκόσμια κυριαρχία. Muah ha haaaa.

Αγοράστε τη θέση:

Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ του Johnston & Murphy και του δικτύου συνεισφέροντος του Lifestyle AOL. Η αποζημίωση παρέχεται από την Johnston & Murphy μέσω της AOL Media. Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αυτές του συγγραφέα και δεν είναι ενδεικτικές των απόψεων ή των θέσεων του Johnston & Murphy.

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *