Σπάνιες παρατηρήσεις Vintage

Έχει περάσει πολύς χρόνος που έλαβα το “πραγματικό” vintage τακτικά, για πολλούς λόγους. Το ένα είναι κατάλληλο: Είναι δύσκολο να ανακαλύψετε vintage που ταιριάζει καλά χωρίς εσώρουχα τύπου σκαλωσιάς. Ένα ακόμα είναι η διαθεσιμότητα: οι μέρες του χτυπήματος τριών αποθηκών σε ένα απόγευμα καθώς και γυρίζοντας ένα courreges (ναι, όταν ανακάλυψα ένα) καθώς και μισό πολλοί πενήντα frocks είναι πολύ μακριά. Εκτός από το ένα τρίτο είναι ότι συχνά το vintage μπορεί να νιώθει σαν φορεσιά, ιδιαίτερα το κεφάλι-to-toe (και τα φορέματα είναι το κεφάλι-to-toe). Ωστόσο, ο κ. Grown μια μέρα είχε ένα έργο “Gatsby” που χθες χθες, οπότε έβγαλα ένα φόρεμα του 1930 (δεν έχω κανένα τύπο 20 πράγματα, καθώς και εκτός από το Fitzgerald δεν πεθαίνει μέχρι το 1940, έτσι Σκέφτηκα ότι μου έδωσε ένα έξω) καθώς και να βάλω σε επαφή μου με φακούς (γυαλιά δεν φαινόταν πολύ τζαζ ηλικία) καθώς και μακριά πήγαμε:

Είμαι κάπως slouching (είδος slouching πολλά) καθώς και τα παπούτσια είναι λάθος (και του προγράμματος Μια γυναίκα δεν πρέπει να φοράει θέα σε ένα βράδυ) όμως hey, vintage!

Ξέχασα ακριβώς πόσο αγαπώ αυτό το φόρεμα, παρόλο που δεν έχει τσέπες καθώς και είναι κάπως πάρα πολύ καιρό στη μέση. Έχει ένα μπροστινό κουμπί (το οποίο δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε, καθώς είναι μαύρα κουμπιά σε μαύρο φόντο) καθώς και το κολάρο κλείνει από ένα μικρό άγκιστρο καθώς και το μάτι.

Ο πείρος ήταν ένα δώρο από ένα καλό φίλο χρόνια πίσω – είναι μια Lea Stein Fox, η οποία δεν κατάλαβα καν ήταν ένα “πράγμα” μέχρι το Moya μου είπε για τους νωρίτερα φέτος. Φαίνεται, ωστόσο, είναι και ένας αναχρονισμός, φυσικά.

Το άλλο δύσκολο κομμάτι για τη χρήση vintage είναι ότι κάθε φορά που φέρνει ένα προτιμώμενο κομμάτι την ημέρα καλύτερη για θάνατο. Οι ραφές σε αυτή τη φόρεμα είναι τρομερά εύθραυστη, καθώς και το ύφασμα να πάρει λεπτό … Είναι γενικά μόνο ένα κακό-συμβουλεύει το φθινόπωρο από κάποιο μηχάνημα δάκρυ. Ωστόσο, έχω ορκιστεί για να απολαύσετε την ευχαρίστησή του, ενώ διαρκεί …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Λοιπόν, η υπόθεση ότι ήρθε η ώρα να τυλίξει αυτό το επάνω, Sashapril 29, 2008
Πώς να μην απαντήσετε στην κριτικήappril 18, 2008
το πρώτο φόρεμα καθώς και το τελευταίο dressmarch 12, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *