Όλα έρχονται σε τριαντάφυλλα

Προσπαθώ να είμαι καλύτερα για την ανάρτηση περισσότερων φωτογραφιών από πράγματα που έχω ράψει. Αυτό είναι ένα φόρεμα από πριν από αρκετά χρόνια (ίσως τρία; Θυμάμαι να το φορούσε για να δει το Simon Winchester να διαβάζει από την Κρακοτάτα στο Nypl, έτσι λίγο πίσω). Είχα αυτή την τρελή επιθυμία για ένα πολύ τριαντάφυλλο φόρεμα και στη συνέχεια βρήκα κάποιο καπνό βαμβάκι στο Equilter και το υπόλοιπο είναι ιστορία.

Είναι από αυτό το μοτίβο, μόνο κοντό μανίκι.

Εδώ είναι το μπούστο:

Και, για όλους εσάς που καλύπτεται από τους οπαδούς του κουμπιού, εδώ είναι τα κουμπιά:

Και μιλώντας για τα τριαντάφυλλα-φορέματα, η Pamela (glamoursurf στο eBay) μου έστειλε ένα σύνδεσμο σε αυτό το θαύμα. Τριαντάφυλλα και μαύρο σιφόν! Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά κράτη όπου ο συνδυασμός αυτός είναι παράνομος, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν από την υποβολή προσφορών.

Και, πριν ξεχάσω και πάλι, η Miss Helene έχει βάλει ένα φακό Squidoo σχετικά με τα σχέδια ραπτικής! Τι είναι ένας φακός Squidoo; Μια λίστα με χρήσιμες συνδέσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα, μαζί με ένα πραγματικό πρόσωπο (σε αυτή την περίπτωση, το θέμα είναι τα σχέδια ραψίματος, και το πραγματικό πρόσωπο είναι η Λίζα στη χάσετε το Helene’s). Τσέκαρέ το! Δεν μπορείτε να το επεξεργαστείτε μόνοι σας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε προτάσεις στα σχόλια …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Γιατί δεν θα χρησιμοποιώ απλότητα printsew patterns againstjanuary 13, 2012in “πρότυπα”
Έτσι τι; 10 Δεκεμβρίου 2008 με 143 σχόλια
Μια linktastic Παρασκευή για να τερματίσει όλους τους Linktastic Frightsmay 16, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *