Πώς έχει αναπτυχθεί η μόδα πορτοφόλια όλα αυτά τα χρόνια!

Ακριβώς πώς έχει αναπτυχθεί η μόδα πορτοφόλια όλα αυτά τα χρόνια!
01/04/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Οι τσάντες ήταν ένας ανθεκτικός φίλος για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια των ετών, καθώς εξακολουθεί να διατηρεί το περιβάλλον της σήμερα. Ωστόσο, από την άποψη της μόδας, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Αυτές οι τσάντες καθώς και τα ενδύματα έχουν αναπτυχθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών καθώς και κατέληξαν να είναι αυτό που είναι σήμερα.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις τα προηγούμενα στυλ του έρχονται στο προσκήνιο καθώς και έκπληξη όλα. Σε αυτό το blog, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς έχει αναπτυχθεί η μόδα πορτοφολιών καθώς και να αφήσει το υπόλοιπο της απόφασης σε σας.

Εδώ ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παραγωγοί πορτοφολιών έχουν αυξήσει το παιχνίδι τους όλα αυτά τα χρόνια:
1. Το πορτοφόλι της δεκαετίας του ’80 επαναπροσδιορίστηκε
Η δεκαετία του ’80 ήταν μια εποχή φανταχτερού μόδας, καθώς και παραγωγοί τσάντας δεν κράτησαν καθόλου. Η εμφάνιση ήταν κομψή, καθώς και το υλικό κυμαίνονταν από το δέρμα του αλλιγάτορα σε άλλο βελούδο.

Εάν είστε πωλητής που επιθυμεί να έχει ανοιχτές επιλογές για τους πελάτες του Bling καθώς και για τους πελάτες του OTT, τότε θα έπρεπε να λάβετε κίνητρα από τη δεκαετία του ’80.

Επικοινωνήστε με τον παραγωγό σας σήμερα, καθώς και να ρίξετε μια ματιά στον κατάλογό τους για κάτι vintage καθώς και ενδιαφέρον. Έχοντας πολύ μεγαλύτερο εύρος στο κατάστημά σας θα τραβήξει πολύ περισσότερους πελάτες – καθώς και αυτό είναι πάντα μεγάλο για τις πωλήσεις σας.
2. Το πορτοφόλι της δεκαετίας του ’90 – ομαλά και επώνυμα
Στη δεκαετία του ’90 οι άνθρωποι άρχισαν να φροντίζουν πολύ περισσότερα για τα εμπορικά σήματα, καθώς και να θέλουν να είναι κομψές, κομψές, καθώς και σχετικές. Τα πορτοφόλια αυτής της δεκαετίας φαίνονται μικρά, είναι κατασκευασμένα από στυλιζαρισμένο δέρμα καθώς και είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα.

Οι περισσότερες από τις τσάντες περιλαμβάνουν μια μεταλλική σφεντόνα για την ανάληψη σας καθώς και την κορυφαία ποιότητα με τεράστια ονόματα στα καλύτερα μέρη. Ήταν η εποχή της ντίσκο για έναν λόγο καθώς και η δεκαετία του ’90 το έβγαλε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

3. Η δεκαετία του 2000 – τεράστια και εταιρική
Στη στροφή της χιλιετίας, το στυλ άλλαξε λίγο καθώς και οι άνθρωποι πήγαν επιχειρήσεις καθώς και κέρδισαν ένα κομμάτι μεγέθους επίσης. Ήταν μια αναζωογονητική τροποποίηση της ταχύτητας από την παράσταση, καθώς και η πομπή της δεκαετίας του ’90 καθώς και των γυναικών αισθάνθηκαν σαν να απαίτησαν αμοιβή καθώς και να τροποποιήσουν τον κόσμο.

Τα κυρίαρχα χρώματα ήταν καφέ καθώς και μαύρα, καθώς και ταιριάζει καλά με σχεδόν κάθε στολή που μπορεί να φορέσετε σε εκείνη τη δεκαετία.

Αυτά είναι τα στυλ που οι παραγωγοί τσάντας στις ΗΠΑ ήρθαν με τις προηγούμενες δεκαετίες, καθώς και μερικά από το στυλ εξακολουθούν να επιστρέφουν. Μπορείτε πάντα να λάβετε κίνητρα από αυτούς τους αριθμούς καθώς και να ζητήσετε από τον προσαρμοσμένο παραγωγό τσάντα σας να κάνει τις εντολές σας να είναι λίγο πιο συναρπαστικό!

Ετικέτες:
κατασκευαστές τσάντας
παραγωγοί τσάντας στις ΗΠΑ
κατασκευαστές τσάντες
Οι παραγωγοί τσάντας ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *