Το βραβείο Macmillan για την εικόνα 2017

Ο διαγωνισμός εικόνας Macmillan 2017
Πιστεύω ότι η τοποθέτηση της ιστορίας ενός παιδιού με τη βοήθεια της εικόνας είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή ενός γραφικού σχεδιαστή ή έναν εικονογράφο για αυτό το θέμα.
Ακριβώς αφού οι ιστορίες είναι για το νεαρό μυαλό των αφελών παιδιών, δεν σημαίνει ότι το έργο που πηγαίνει να φανταστεί τις βασικές στιγμές είναι εύκολη. Αντιθέτως. Είστε υπεύθυνοι με τη διαμόρφωση καθώς και τη χύτευση της δημιουργικότητας των παιδιών. Πιθανώς να το διεγείρει μέχρι να τους βοηθήσει να τους καταλήξει να είναι καινοτόμος ενήλικας.
Έχω κατά νου πολλά από τα βιβλία της παιδικής ηλικίας μου καθώς και ιστορίες από τα σχέδια. Μερικοί από αυτούς άφησαν ένα ισχυρό σημάδι για το πώς είδα αργότερα τον κόσμο, πολλά σημαντικά αυτό που ήθελα να είναι. Οι εικόνες μου έδειξαν πράγματα που οι λέξεις απέτυχαν να αποδώσουν. Ή ενδεχομένως να κρύβει.
Για 32 χρόνια τα παιδικά βιβλία Macmillan στοχεύουν να ανταμείψουν όλους τους εξειδικευμένους εκπαιδευόμενους που χειρίζονται για να συγχωνεύσουν εντελώς τα λόγια καθώς και το κείμενο, προσφέροντας μια αξέχαστη και μοναδική αναπαράσταση των βασικών σημείων της ιστορίας. Το βραβείο Macmillan 2017 είναι η ιδανική ευκαιρία για τους εικονογράφους στο Art Institution να ξεκινήσουν τους εμπειρογνώμονες τους.
Θα υπάρχουν τρεις νικητές, με ένα μεγάλο βραβείο £ 1000, καθώς και άλλα δύο από £ 500 καθώς και £ 250 αντίστοιχα.
Μπορείτε να παράγετε μια πρωτότυπη ιστορία ή να συμπεριλάβετε το κείμενο των συμβατικών παραμυθιών. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να μην προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ιδιαίτερα κατάλληλη είναι η σύνθεση. Πολλές από όλες τις εικόνες πρέπει να έχουν νόημα και να είναι επαρκή για να καταστήσουν το περιβάλλον της ιστορίας.
Υπάρχει ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα των απαιτήσεων προσφέρεται στην επίσημη σελίδα. Η προθεσμία είναι στις 20 Απριλίου.
Επομένως, εάν πληρούν τις προϋποθέσεις καθώς και έναν ενθουσιασμό για την εικόνα καθώς και για την αφήγηση, αυτός ο διαγωνισμός εικόνων είναι το χρυσό εισιτήριό σας!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα έργα του 2015 καθώς και των νικητών του 2016, Shu-Ti Liao με περιπέτεια τη νύχτα και Grace Suen με Hide καθώς και αναζητούν:
Nighthide του Adventurer καθώς και αναζητήστε
0/5 (0 κριτικές)

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *