Επιστροφή (ελαφρώς ανυψωμένη, όχι ακόμα θριαμβευτική) του shirtdress

Νομίζω ότι έχω δημοσιεύσει γι ‘αυτό πριν, αλλά δεν μπορώ να το βρω: απλότητα 6894.

Εν πάση περιπτώσει, το έκανα. εδώ είναι:

Επιλέξαμε μια τέτοια πολυάσχομη εκτύπωση επειδή 1) δεν είχα κάνει πιέσεις πριν και έκοψα ότι αν ήταν ανομοιογενή, ανομοιογενής σε ένα κρεβάτι από ελαφρώς αφηρημένα τριαντάφυλλα ώχρας ήταν ο τρόπος να πάτε, και 2) που είχα αυτό το ύφασμα τόσο μακρύ αυτό Μου δίνει κατηγορηματική εμφάνιση. Ειδικά καθώς το νέο yardage συνέχισε να έρχεται … ήταν πολύ πέρα ​​από το στάδιο της κυλίνδρου, και σε βαριά στεναγμούς και σημαντική ανύψωση φρυδιών. Ετσι. Τώρα είναι έτοιμο για το κοντινό του:

Μπορείτε να δείτε ένα μικρό από το κόκκινο νήμα που χρησιμοποιούσα για το νήμα-σημειώστε τις κουμπιά. Τα κουμπιά είναι vintage, δεν έχω ιδέα όπου τα πήρα, είτε. Αυτό δεν είναι το πρώτο τους Rodeo – είχαν μικρά κομμάτια ύφασμα και νήμα πάνω τους που έπρεπε να αφαιρέσω. Φαίνεται ότι τους κόβω ό, τι ήταν πριν. (Ή ίσως το αγόρασα με αυτόν τον τρόπο; Τα κουμπιά μου δεν είναι αυτά που θα ονομάζατε “οργανωμένα”.

Το ύφασμα είναι πολύ ελαφρύ, απλά ένα ζευγάρι βήματα από το Voile, έτσι έκανα ένα πολύ βαθύ στύλο τυφλό. [Η φωτογραφία δεν είναι διαθέσιμη]

Ω! Προσθέτω τσέπες, τσιμπιδάκι τσέπες ισχίου:

Και αντί για την τυπική μου “Εδώ είναι η εικόνα του πλευρικού φερμουάρ” (ο οποίος είναι σχεδόν απαρατήρητος σε αυτή την εκτύπωση, ούτως ή άλλως, αλλά μπορείτε να το δείτε εδώ αν είστε τόσο κεκλιμένοι) Σας παρουσιάζετε αντίθετα το “Εδώ είναι το καπάκι SET-In-in . ” Δεν είναι το καλύτερο έργο μου, αλλά όχι το χειρότερο που έχω κάνει ποτέ, είτε:

(Η ζωή ρύθμισης με το μανίκι μου άλλαξε όταν τελικά άρχισα να παίρνω το χρόνο να ράψω από το κορυφαίο κέντρο της ανάληψης κάτω από τη ραφή κάτω από την ραφή κάτω από την κάθε πλευρά, αντί να προσπαθήσετε να ράψετε όλο το πράγμα σε ένα πάει από το underarm ραφή στη ραφή.)

Verdict: A +, θα ράψει ξανά. Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνει (αφού κατάλαβα τα πιέτες, τα οποία φαίνονται πολύ πιο περίπλοκα από ό, τι στην πραγματικότητα είναι) και είναι διασκεδαστικό να φορέσει. Ένιωσα σαν ένα σχολικό πρόσωπο του 1960 όλη την ημέρα, η οποία είναι καλύτερη από ότι ακούγεται. Έχει καταλήξει να είναι ελαφρώς πολύ μεγάλο (είναι ωραία μέσα από το μπούστο, αλλά πρόσθεσα πάρα πολύ ευκολία για τις τσέπες). Θα πάω απλούστερη στη φθορά την επόμενη φορά.

Έχω ένα άλλο shirtdress έρχεται … ένα είμαι πολύ ευχαριστημένος με, και ένα άλλο κομμάτι. Ω, και μια ημι-τραυματική συνάντηση με την απλότητα 2180, αλλά νομίζω ότι καταφέραμε να το αγκαλιάσουμε. μείνετε συντονισμένοι!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Το πρώτο φόρεμα και το τελευταίο dressmarch 12, 2008
Πώς να: Κάνετε μια φούστα τριών πάνελ έχει pocketsfebruary 18, 2007
Το τελευταίο Duro JR του καλοκαιριού 2008Sept 3, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *