Πώς να αναζωογονήσετε τη δουλειά σας φέτος

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

Επιστρέψατε στο γραφείο; Εάν έχετε επιστρέψει στο γραφείο ή επιστρέφετε σύντομα στο γραφείο και χρειάζεστε μια νέα ντουλάπα ή απλά θέλετε να αναζωογονήσετε το στυλ σας, έχω κάποια εμπνευσμένη εμφάνιση για τα ρούχα εργασίας σας! Εδώ είναι πώς να αναζωογονήσετε το έργο σας φέτος που δεν θα σπάσει την τράπεζά σας με αυτά τα ντουλάπα-ουσιώδη. Αξιοποιήστε στο έπακρο την εργάσιμη ημέρα σας με αυτά τα ευπροσάρμοστα κομμάτια που μπορείτε να μετατρέψετε σε όμορφα ρούχα γραφείου. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για κλήσεις ζουμ, προσωπικές συναντήσεις και πέρα!
Εάν ψωνίζετε με έναν προϋπολογισμό, επικεντρωθείτε σε αυτά τα βασικά στοιχεία για το back-to-work. Ξεκινήστε με ουδέτερα κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε και να αντικαταστήσετε με διαφορετικά κομμάτια, εκτυπώσεις και υφές.

Επιστροφή στη δουλειά Essentials Outfit

< >

Κορυφαίες/μπλούζες: Οι κορυφές με συναρπαστικές λεπτομέρειες, όπως οι πτυχώσεις, οι βόμβες ή τα τόξα, θα κάνουν το ντύσιμο σας να ξεχωρίζει στις συναντήσεις του σκάφους ή στις περιστασιακές Παρασκευές στην εργασία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια υπερμεγέθη κορυφή που είναι μοντέρνα αλλά ακόμα κατάλληλη για τις επιχειρήσεις. Αν θέλετε να το παίξετε ασφαλές, επιλέξτε κομμάτια βασικών όπως μια λευκή μπλούζα, το πουκάμισο Chambray ή ακόμα και το Silk Blouse. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν μια μπλούζα με τόξο, μανίκι βόμβας ή καρό μπλούζα.
Coat: Ένα μοντέρνο παλτό είναι ένα must-have για αυτές τις κρύες μέρες της χειμερινής σεζόν. Δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και σας κρατά ζεστό και άνετο επειδή καλύπτει πολλά από το σώμα σας. Ένα μακρύ παλτό ή μαλλί είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι και τα δύο διαχρονικά συρραπτικά που φαίνονται καλά σε όλους τους τύπους σώματος.
CARDIGAN: Μια ζακέτα είναι μια ιδανική επιλογή για εύκολη στρώση. Είναι ιδανικό σε ένα γραφείο όπου τείνετε να κρυώσετε γρήγορα. Εάν δεν είναι τόσο κρύο έξω, επιλέξτε πολύ πιο ελαφριά ζακέτες όπως μια ζακέτα βαμβακιού-πλαισίου.
Πλεκτό πουλόβερ: Μια κομψή χειμερινή περίοδο που μπορεί να ντυθεί πάνω ή κάτω ανάλογα με την περίσταση. Για παράδειγμα, συνδυάστε το με μια φούστα μολυβιών για επίσημα γεγονότα και συνδυάστε το με τζιν ή γκέτες για περιστασιακές ημέρες στην εργασία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα φόρεμα πουλόβερ αντ ‘αυτού για να φανεί λιγότερο casual.
Παντελόνια εργασίας: Κοιτάξτε γυαλισμένα και επαγγελματικά φορώντας ένα ζευγάρι παντελόνι εργασίας. Δεν ταιριάζει μόνο με πολλές από τις κορυφές σας, αλλά και βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει άνετα όλη την ημέρα. Επενδύστε σε ουδέτερα παντελόνια χρώματα όπως ναυτικό, μαύρο, γκρι, μπεζ ή καφέ. Με αυτά τα χρώματα παντελόνι, μπορείτε να φορέσετε ευπροσάρμοστες κορυφές και μπλούζες. Τα παντελόνια Khaki είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς πηγαίνουν καλά με σχεδόν τα πάντα. Όταν έχετε αποκτήσει τα βασικά, τότε μπορείτε να προσθέσετε χρώματα και μοτίβα της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Slim-Fit παντελόνια, παντελόνια φορτίου ή τζιν με ευθεία πόδια για περιστασιακές εργάσιμες ημέρες.
Boots: Ένα ζευγάρι κομψών μπότες ή μποτάκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φανεί γυαλισμένη και επαγγελματική κατά τη διάρκεια των πιο δροσερών ημερών. Ψάξτε για ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν με πολλές από τις ντουλάπες σας, όπως καφέ, μαύρο, γκρι κλπ. Οι μπότες είναι καλές αν ψάχνετε για κάτι πιο ζεστό από τα παπούτσια.
Τσάντα: Απαιτείται μια κομψή και επαγγελματική τσάντα για τα ρούχα της εταιρείας σας, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των βασικών συναντήσεων και παρουσιάσεων. Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν μια τσάντα διασταυρούμενου σώματος, βαλίτσα, τσάντα tote.
Εκτός από το συντονισμό των εξαρτημάτων εργασίας, εξετάστε το ενδεχόμενο να συσκευάσετε μια επιπλέον τσάντα με αυτά τα αντικείμενα που πρέπει να έχετε: μια τσάντα tote, φορητό υπολογιστή/iPad, φορτιστής, στυλό/μολύβια και ένα μικρό σημειωματάριο. Συμπληρώνοντας μια τσάντα με αυτά τα αντικείμενα, είστε έτοιμοι για ό, τι φέρνει η μέρα!
Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα STnull

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *