Το τέλειο λευκό φόρεμα για το καλοκαίρι

λευκό καθώς και το καλοκαίρι πηγαίνει χέρι -χέρι. Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα χρώματα που φορούν αυτό το καλοκαίρι. Δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά με τη χρήση του White αυτό το καλοκαίρι. Τα λευκά εσώρουχα είναι ιδανικά για διαφορετικά γεγονότα από μια περιστασιακή μέρα σε ένα επίσημο γεγονός. Είτε σχεδιάζετε διακοπές, ετοιμάζεστε για το καλοκαίρι μαγειρέματος ή απλά να κολλήσετε με φίλο, φροντίστε να βρείτε το τέλειο καλοκαίρι λευκό φόρεμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαφορετική περίσταση. Αυτό το κομμάτι λευκό φόρεμα με ισοπαλία στην κορυφή κάνει για μια εξαιρετική χαλαρή καλοκαιρινή μέρα. Τα λευκά εσώρουχα μπορεί να είναι φόρεμα πάνω ή κάτω – δεν υπάρχει πολύ καλύτερο καλοκαίρι με λευκά και λευκά φορέματα!
Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.
Μην διστάζετε να φορέσετε λευκό. Ως ουδέτερο χρώμα, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το styling white. Ακριβώς εδώ είναι μέθοδοι για να στυλ τα φορέματά σας:
Προσθέστε ισχυρές αποχρώσεις καθώς και αξεσουάρ διασκέδασης: για μένα αυτό σημαίνει καπέλο ευρείας βρώμικας, καθώς και καπέλα άχυρου, μενταγιόν δήλωσης καθώς και σκουλαρίκια, καθώς και μια τσάντα διασκέδασης
Προσθέστε ένα ποπ χρώμα: Τα φωτεινά χρώματα κάνουν τα λευκά πραγματικά ποπ. Μερικές φορές, μου αρέσει να προσθέσω ένα ποπ χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του παστέλ χρωματισμένου σακάκι, των χρωματισμένων σανδάλων/αντλιών ή των ισχυρών χρωματιστών σκουλαρίκια
Προσθέστε ένα σακάκι denim: Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες μου, το σακάκι denim προσθέτει μια παραδοσιακή συστροφή σε λευκά φορέματα.
Κρατήστε το απλό: Μερικές φορές, είναι καλύτερο να κρατάτε το βλέμμα απλό. Πιστέψτε τα ουδέτερα παπούτσια καθώς και τα αξεσουάρ.
Προσθέστε πάνινα παπούτσια για διασκέδαση: όπως τα παπούτσια ζευγαρώματος με λευκά φορέματα. Προσθέτει μια αίσθηση ιδιοτροπίας!

Τι φοράω:
Φόρεμα: Εδώ, περισσότερο λευκό φόρεμα εδώ, εδώ/εδώ? Μπουφάν: Παρόμοια εδώ. Τα σανδάλια DSW (c/o εδώ) λευκές διαφάνειες (εδώ ή εδώ, αυξήθηκαν χρυσό εδώ). Καπέλο: Παρόμοια εδώ/εδώ, όπως αυτό εδώ/εδώ? Τσάντα: Εδώ, περισσότερο εδώ, δοκιμάστε αυτό εδώ,
Τέλεια καλοκαίρι λευκά φορέματα

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Η μοντέρνα ενδυμασία που απαιτείται τώρα

Πώς να φορέσετε ψηλά τζιν με καμπάνα

Η καλύτερη εκδήλωση διακοπών με την οικογένεια

Η καλύτερη και κομψή ενδυμασία επισκεπτών γάμου

Γνωρίστε.

Ένδειξη με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

πολύ όνομα

πολύ όνομα

πολύ όνομα

πολύ όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Πείτε σας ευχαριστώ για την εγγραφή σας!

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *