Αμάνικα παλτά και κορμάκια

Αμάνικο παλτό: c/o whbm | Culottes: c/o WHBM | BODYSUIT: C/O TUXE | Παπούτσια: Ralph Lauren (παρόμοια εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) | Κολιέ: Gorjana | Ζώνη: Παρόμοια εδώ και εδώ

< >

[TheFeedProducts style = ‘Four’]

Με το γάμο μας και τα ταξίδια τις προηγούμενες εβδομάδες αισθάνομαι σαν να έχω χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου και του χώρου, αλλά οι φίλοι μου μου λένε ότι είναι πτώση; Έτσι, καθώς μπαίνουμε σε αυτή την καταπληκτική εποχή του χρόνου, όταν όλοι χορεύουν αδέξια γύρω από τη μεταβατική διπολικότητα της Μητέρας Φύσης, σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ αυτό το αμάνικο παλτό καμήλας. Τώρα, ενώ ένα αμάνικο παλτό φαίνεται να δακτυλογραφεί οξυμορονικό, είναι πραγματικά ένα αξιοσημείωτο κομμάτι για το φθινόπωρο, ειδικά καθώς παίρνουμε επιπλέον τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός των γιλέκων (πιο συχνά της ποικιλίας puffer) για να στρώσει πάνω από τα πουλόβερ κατά τη διάρκεια της πτώσης, έτσι αυτό το αμάνικο παλτό φαίνεται σαν μια κομψή εναλλακτική λύση με τα πρόσθετα οφέλη του (α) που καλύπτει τον αγκάθι μου και (β) αίσθηση σαν i Φοράω το μπουρνούζι μου στο κοινό χωρίς να μοιάζω σαν να φοράω το μπουρνούζι μου στο κοινό. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα επικαλυμμένο σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Μην με ρωτάς γιατί.

Μιλώντας για τα πράγματα που κοίταζαν στο γραφείο, δεν θα συνιστούσα να φοράτε αυτό το σπαγγέτι strap magenta αριθμός sans γιλέκο ή blazer στην εργασία, αλλά ήθελα να το επισημάνω επειδή δεν είναι συνηθισμένη δεξαμενή. Είναι στην πραγματικότητα το αόριστο και τρομερό κορμάκι. Αισθάνομαι ότι τα κορμάκια είναι πάντα πολωτικά, αλλά εγώ είμαι ένας τεράστιος, μαζικός ανεμιστήρας, ειδικά για τις κυρίες εργασίας. Το επίπεδο της οργής που χτίζει μέσα μου, καθώς προσπαθώ τακτικά να πιέζω τα μπλουζάκια μου πίσω στο παντελόνι ή τη φούστα μου κάθε χρόνο που σηκώνω ή καθίσω καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι παράλογη και ανθυγιεινή. Και όμως, είναι απίθανο να αλλάξουμε, οπότε ας χαστούμε ένα κορμάκι σε αυτή την κατάσταση και απλά να έχουμε μια υπέροχη μέρα, εμείς; Συμφωνία.

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *