Σκόνη Χο!

Κάθε φορά που χρειάζεστε ένα καλό σουτ από δίκαιη αγανάκτηση, μου αρέσει να ψάξετε μέσα από τα βιβλία της Google για λέξεις-κλειδιά όπως «γελοίο φόρεμα» ή «γελοίο φόρεμα», γιατί ποτέ δεν είμαι απογοητευμένος. Μπορώ πάντα να βρείτε κάποιο άτομο που έχει αποφασίσει ότι το μόνο πράγμα που πάει καλά με τον κόσμο είναι το φόρεμα των γυναικών, και ότι φυσικά ο ίδιος, είναι πολύ πάνω από τις ιδιοτροπίες της μόδας (και ποιος είναι, φυσικά, φορώντας ότι εντελώς ορθολογική αντικείμενο της φόρεμα, η γραβάτα) είναι ιδανική για να περάσει την κριτική σε αυτήν.

Το παράδειγμα αυτό είναι υπέροχο – δεν είναι ότι οι δρόμοι του Λονδίνου είναι βρώμικο, ή ότι οι άνδρες θα πρέπει ίσως να μην ρίξει γόπες πούρο τους στην υδρορροή – όχι, φορέματα των γυναικών είναι πολύ μεγάλες. (Γιατί δεν μπορεί και τα δύο πράγματα είναι αλήθεια, αναρωτιέμαι;)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ CATECHISM.Q. Τι είναι το πιο βρώμικο πλάσμα ξέρεις; Α. Η αγγλική πρόστιμο κυρία. Ερ: Ποιες είναι οι λόγοι σας το λέω αυτό; Α. Της habits.Q. να εξηγήσει τον εαυτό σας περισσότερο fully.A. Όταν περπατάει που σέρνει πίσω της ένα δοχείο για τη σκόνη και τη βρωμιά από κάθε kind.Q. Πώς λέγεται αυτό? A. Ένα μακρύ φόρεμα, ή train.Q. Ποια είναι η δράση του; Α. Είναι σαρώνει το έδαφος, συλλέγει λάσπη, τη σκόνη, πούρο-κούτσουρα, καλαμάκια, τα φύλλα, και κάθε άλλο impurity.Q. Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Α. Αυτή η συσσώρευση τρίβει μακριά σε κάποιο βαθμό από άλλα τμήματα του φορέματος της, ή κατόπιν στα πόδια του κάθε προσώπου που μπορεί να περπατήσει δίπλα της, και όταν έρθει σε επαφή με τη μεταφορά της, το απαράδεκτο θέμα χαλάει την επένδυση? Πέρα από αυτό, η σκόνη είναι πιο offensive.Q. Γιατί να φορούν ένα τέτοιο γελοίο φόρεμα; Α. Για έναν από τους δύο λόγους. Είτε γιατί στοχεύει σε μια δουλική μίμηση ορισμένων μεγάλη λαούς, είτε επειδή χρωστάει χρήματα για να καπέλων της, και τολμά να μην διατάξει οποιοδήποτε είδος της φόρεμα, εκτός από αυτό που η τύραννος στέλνει στο σπίτι για να her.Q. Γιατί δεν εγείρει, ή βρόχο μέχρι το φόρεμά της για να το κρατήσει από το έδαφος; Α. Επειδή, είναι ένα χαλαρό πρόσωπο, που έχει πάχος ancles [sic], ή να είναι ένα πρόσωπο scraggy, έχει κοκαλιάρικο αυτά, τα οποία ματαιοδοξία της απαγορεύονται οι ενισχύσεις της για να exhibit.Q. Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος; Μια εκεί. Ναί; έχει μάλλον άσχημο πόδια, παραμορφωμένο από κάλους ή κάλους που προκαλούνται από το σφιχτό boots.Q. Υπάρχει θεραπεία για τέτοιες συνήθειες εκεί; Υπάρχει κανένας, μέχρι ο σύζυγός της έχει σχεδόν καταστραφεί από την υπερβολή της, όταν αναγκάζεται από οικονομικούς λόγους να ντύνονται σαν ένα λογικό ον, και ταυτόχρονα γίνεται καθαρό και όμορφο, όπως η βρετανική γυναικεία προοριζόταν να είναι. Ερ: Τι αίσθηση προκαλείται στον άνθρωπο από το θέαμα από αυτά τα φορέματα; Α Περιφρονώντας κρίμα για τη γυναίκα και τον οίκτο, χωρίς την περιφρόνηση, για ατυχές το σύζυγό της. Ερ: Μήπως ξέρει αυτό; Α Ναι, αλλά όπως η ίδια ντύνεται λιγότερο για να ευχαριστήσουν τους άνδρες από το να πειράζω γυναίκες, η γνώση δεν έχει καμία επίδραση επάνω βρώμικο συνήθειές της. Ερ: Πού μπορεί να δει το ζώο; A. Στο ζωολογικοί κήποι την Κυριακή το απόγευμα, στο πάρκο και τους Κήπους του Κένσινγκτον, και στα περισσότερα μέρη όπου πρόστιμο ρούχα μπορεί να εκτεθεί με επιτυχία. Ερ: Τι μάθημα θα πρέπει να συμπεράνουμε από αυτό; A. Αυτό από ευγνωμοσύνη για την πρόνοια που, (εάν είναι παντρεμένος καθόλου) που είναι παντρεμένος με μια λογική γυναίκα και όχι σε πρόστιμο κυρία. Ερ: Τι θα σας πάρει να πιείτε; Α Οτιδήποτε θέλετε να βάλετε ένα όνομα για την.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Μυστική ζωή των φορέων vol. Κυκλοφορία, 8 Σεπτεμβρίου 13, 2006
Μυστική Ζωή Φορέματα # 14MART 27, 2008 Σχόλια 80
Έχασα το blogging εναντίον του σεξισμού! 9 Μαρτίου 2007

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *