Hap-py blog-i-ver-sa-ry, hap-py blog-i-ver-sa-ry!

Εδώ είναι η πρώτη από τις διάφορες φωτογραφίες που λαμβάνονται από το φόρεμα που έκανα για και φορούσε στο συνέδριο Gel 2006 … ευχαριστώ πολύ στη Laura (του 15Secondpitch.com) για να το πάρω και να το στέλνω σε μένα! (Μου αρέσει ιδιαίτερα το προφανές # 2 μολύβι που βγαίνει από την κίτρινη τσάντα Luella-για-στόχο.) Υπάρχει μια άλλη εικόνα, που παίρνει και από τον Martin Hardee του ήλιου, πάνω στο blog του.

Αυτό το φόρεμα είναι το ίδιο φόρεμα, σε ένα διαφορετικό ύφασμα, που έκανα στα τέλη Μαρτίου, η οποία είναι μια μικρή παραλλαγή του αρχικού μοτίβου, το οποίο έχω blogged περίπου στις αρχές Μαρτίου, το οποίο είναι το πρότυπο που αγόρασα τον Ιανουάριο, μετά την ορκωμοσία Δεν θα ήθελα. Δεν είμαι τίποτα αν δεν είμαι εμμονή. (Χάρη στο Francis για να με ωφελήσετε για να αγοράσετε το πρότυπο στην πρώτη θέση.)

Επίσης, σήμερα είναι η μοναδική μου blogivsary! Ναι, 366 πριν από 366, άρχισα το blogging για τα φορέματα. Και τότε ξεκινήσατε να διαβάζετε! Αρχικά σκέφτηκα ότι περίπου πέντε και μισοί άνθρωποι θα διάβαζαν αυτό το blog (το οποίο ήταν ωραία από μένα) αλλά καθώς και οι τρεις χιλιάδες λαοί έχουν έρθει σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα … Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μεγάλα σχόλια, όλοι οι σύνδεσμοι για να εκπληρώσουν φορέματα, και ειδικά για όλες τις ευγενικές λέξεις και ενθάρρυνση κατά το παρελθόν έτος.

Μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερα φορέματα, ύφασμα, Jack Purcell πάνινα παπούτσια, και μυστικές ιστορίες … Δείτε αυτόν τον χώρο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Μια linktastic Παρασκευή για να τερματίσει όλους τους Linktastic Frightsmay 16, 2008
Ένα υπόστεγο και δήλωση της αρχής 15, 2008 με 214 σχόλια
Πώς να μην απαντήσετε στην κριτικήappril 18, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *