Τα εκατό φορέματα: Ημέρα 86

Εδώ είναι ένα άλλο Vogue 9670, που έκανα πίσω το 2009.

Αυτό το ύφασμα μοιάζει με ελευθερία, αλλά δεν νομίζω ότι είναι, επειδή το αγόρασα στη Σαγκάη το 2006. (Πόσο χρονών είναι αυτή η θέση; Μιλώ για τον Dial-Up Internet. Αυτό είναι παλιό, λαοί.)

Επίσης, υπάρχει ένα όνομα τόπου πολύ πιο προφυλακτικό της περιπέτειας από το “Shanghai”; Περιμένω ότι είναι δυνατό να πάτε στη Σαγκάη και να έχετε ένα βαρετό χρόνο, αλλά στοιχηματίζω ότι πρέπει να εργαστείτε σε αυτό. Λατρεύω τη Σαγκάη, το όνομα και ο τόπος. Θέλω να πω, είναι ακόμη ένα ρήμα! Θα επιστρέψω στη Σαγκάη σαν ένα σουτ αν είχα μια δικαιολογία.

Η αντιμετώπιση εδώ είναι φωτεινή ροζ, επειδή, um, ροζ; Η άλλη επιλογή μου ήταν ότι το Buttercup Yellow, και δεν μπορούσα να βρω μια αρκετά καλή αντιστοίχιση.

Το φερμουάρ είναι και ροζ. Συνεχίζω να σκέφτομαι ότι θα το βγάλω έξω για ένα που δεν ξεχωρίζει τόσο πολύ, και τότε δεν το κάνω ποτέ.

Η ταινία Bias στο μανίκι είναι ότι η Μικρή οδοντόπαστα μπλε, η οποία δεν πάει πραγματικά, αλλά και πάλι δεν έχει δει πολύ συχνά:

Και εδώ είναι η πλάτη:

Αυτό το φόρεμα είναι πολύ διασκεδαστικό να φορέσει. Είναι απίστευτα άνετο και το ύφασμα έχει ένα μεγάλο χέρι σε αυτό. Αυτό είναι επίσης ένα από τα λίγα πράγματα που φοράω που έχει αυτό το πολύ μωβ σε αυτό – δεν είμαι οπαδός μοβ, όχι πραγματικά σίγουρος γιατί. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα χρώμα που μεγαλώνει σε σας όταν είστε μεγαλύτεροι. Είδα κάποια έρευνα κάπου για το πώς τα μάτια σας αντιλαμβάνονται διαφορετικά μήκη κύματος ή αντιλαμβάνονται τα ίδια μήκη κύματος διαφορετικά ή κάτι τέτοιο (θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο ασαφής; Όχι, δεν μπορούσα να) και με κάποιο τρόπο εξήγησε την τάση των ηλικιωμένων γυναικών να φορούν πολύ περισσότερα πορτοκαλί κραγιόν. Που σκέφτηκα ότι ήταν πιθανότατα πλήρης και απόλυτη BS, αλλά αυτή η πραγματίνη έχει μείνει μαζί μου και εδώ είμαστε, όχι καλύτερα από ό, τι είμαστε πριν, αλλά προετοιμασμένοι για τη δυνατότητα, ωστόσο απομακρυσμένη, για κάποια μέρα να αισθανθεί πολύ πιο ευγενικά προς το μωβ.

(Και για όσους ρωτούν πού είναι ο Duros; Είναι ένα-comin ‘. Κρατήστε σφιχτά!)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Τα εκατό φορέματα: ημέρα 50, 22, 2013 ιζιν
Καρδιές και Bonesiuly 28, 2014in “Erin_SEWING”
Abject Ruitejune 15, 2006

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *