Βιβλίο Εβδομάδα: Τραγουδιστής Perfect Plus

Πήρα ένα αντίγραφο του τραγουδιστή Perfect Plus: Ράψτε μια ντουλάπα για συν , δεν είναι ούτε τέλειο ούτε και μέγεθος.

Το Perfect Plus είναι ένα πολύ απλό βιβλίο, τίποτα φανταχτερό. Δεν πρόκειται να πάρετε τεχνικές ραντεβού εδώ, ή οτιδήποτε άλλο τρόπο προς τα εμπρός ή το art-to-wear. Αυτό είναι πρωτίστως ένα βιβλίο για τις γυναίκες με μικρά, συν-μέγεθος γυναίκες που δεν είναι fashionistas, αλλά είναι απογοητευμένοι με τα tatty πράγματα που βλέπουν στα καταστήματα (ή με τις ετικέτες τιμών στα εντυπωσιακά ενδύματα συν-μεγέθους) και που δεν έχουν τόνο της ραπτικής εμπειρίας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τέσσερα σχέδια (μια μπλούζα με παραλλαγές κολάρο και μανίκι, παντελόνι, μια ελαστική φούστα και ένα σακάκι με πολύ ωραίες τσέπες) και πολλές, πολλές σελίδες βοήθειας για το πώς να επιλέξουν υφάσματα, συμβουλές κατασκευής και τοποθέτηση.

Εάν είστε νεοσσοί να ράψουν, χρειάζεστε μια πολύ βασική ντουλάπα Petite Plus-Size και θέλετε πολλά χέρι-εκμετάλλευση, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για εσάς. Αυτά τα ενδύματα είναι τόσο απλά, όμως, ότι οι επιλογές των υφασμάτων σας θα είναι πολύ σημαντικές. Φτηνές πολυεστέρες ή κακές εκτυπώσεις θα κάνουν αυτές να μοιάζουν με το πρωινό ενός σκύλου – αναβαθμίζοντας τα βαμβακερά βαμβακερά βαμβακερά και τακάκια και τα καλά κουμπιά (και τη λήψη του χρόνου σας με την κατασκευή) θα κάνει όλη τη διαφορά εδώ.

Εάν είστε ήδη έμπειροι ραβδώσεις ή θέλετε τα ενδύματα με πιο προηγμένα στοιχεία σχεδιασμού, θα σώθηκα τα χρήματά σας – δεν υπάρχει τίποτα εδώ που πιθανότατα δεν έχετε ήδη κάνει μόνοι σας. Θα ήταν καλύτερα να πάρει ένα καλό βιβλίο για τα πρότυπα τοποθέτησης (όπως κατάλληλη για πραγματικούς ανθρώπους) και να αλλάξετε τα πρότυπα που πραγματικά σας αρέσει.

Δεν χρειάζεται να κρατήσω αυτό το βιβλίο, γι ‘αυτό το δίνω μακριά … το πρόσωπο που με γράφει το καλύτερο haiku για τις τσέπες θα το πάρει! Μπορείτε να στείλετε το στίχο σας ή να το αφήσετε στα σχόλια. (Εάν το αφήνετε στα σχόλια και θέλετε το βιβλίο, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένας τρόπος για να φτάσω σε εσάς.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Ένα υπόστεγο και δήλωση της αρχής 15, 2008 με 214 σχόλια
Βιβλία: σύζυγος Dressingmarch 24, 2008
Ο φόρεμα ένας οδηγός ημέρας για να μάθετε να ράβω: Μέρος Onefruary 5, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *