Δεν είμαι ραπτική

σοβαρά. Δεν κάνω ράψιμο καλύτερα τώρα. Θέλω να πω, να σκεφτώ ακόμα για το ράψιμο, και σχεδιάζω να ράβω, και εξακολουθώ να κάνω το περιστασιακό κομμάτι της επιτροπής, και τον Κύριο, είμαι ποτέ ακόμα αγοράζω ύφασμα (κοιτάξτε εδώ σύντομα για κάτι από πραγματικό διάστικτο ελβετικό) αλλά είμαι δεν είναι πραγματικά ράψιμο. Πάρα πολύ δουλειά καλύτερα τώρα, και ο καιρός είναι ακόμα πολύ μπερδεμένος για την άμεση ικανοποίηση του φορεσμού-καλοκαιρινό φόρεμα, φθορά-καλοκαίρι φόρεμα.

Έτσι, τότε, τότε δεν είναι μια πρόσφατη δημιουργία, αλλά ένα «δοκιμαστικό ένδυμα» που έκανα αρκετούς μήνες πριν. Πήγε καλά, και στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι δεν είχα αρκετό από το «πραγματικό» ύφασμα για να φτιάξω το φόρεμα τώρα που το γνώριζα πραγματικά, έτσι το έργο εγκαταλείφθηκε. Αυτό το φόρεμα δοκιμής είναι φορητό, αν και! Πρέπει να πηδούν τα μανίκια (ή μάλλον, να κολλήσω κάτω από τις προσφορές), να συντομεύσει τη φούστα (και τελικά να το στρίψει) και πρέπει να πάρω το μπροστινό μέρος της φούστας και να προσθέσω μεγάλες τσέπες patch, αλλά αυτό δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση .

Καλώ αυτό το φόρεμα ζελέ φασολιών, επειδή μου θυμίζει τίποτα τόσο πολύ όσο τα υπέροχα μαξιλάρια φασολιών του Yarnstorm. Νομίζω ότι αν ήμουν αρκετά τυχερός για να συναντήσω τη Νάρνση, θα έπρεπε να φορέσω αυτό το φόρεμα … και τότε θα φάγαμε candy-καλυμμένα cupcakes που ταιριάζουν. Θα ήθελα να πάρω καλύτερα να ρωτάω, σωστά; πάντα καλύτερα να προετοιμαστείτε.

Το ύφασμα είναι από το υπόλοιπο τραπέζι στο Vogue, από την κατακερματισμένη μικροσκοπική ενότητα “60 ιντσών ευρεία εκτύπωση βαμβακιού”. Είμαι εκεί τόσο πολύ που έπρεπε πραγματικά να στείλω την ωραία κυρία Remnant-Watcher μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα. Και αυτό είναι ένα vintage μοτίβο, αλλά δεν θυμάμαι τον αριθμό και αν πάω επάνω, θα ξυπνήσω το μικρό αγόρι μου, και αν τον ξυπνήσω θα ξυπνήσει τον σύζυγό μου. Το αγόρι δεν έχει σχολείο σήμερα, έτσι μπορεί επίσης να αφήσει τον ύπνο …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Δέκα πράγματα Πάω να κάνω μόλις φτάσω στο Itdecember 11, 2008with 64 σχόλια
Πώς να: Κάνετε μια φούστα τριών πάνελ έχει pocketsfebruary 18, 2007
Μπορεί ακριβώς να είναι … 28 Μαΐου 2006

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *