Νέο ύφασμα! (Καλά, νέα για μένα)

(είναι πραγματικά vintage, ωστόσο είναι καινούργιο για μένα!)

Ορκίζομαι, οι άνθρωποι που ονομάζονται Rita είναι πραγματικά μεγάλη τύχη για μένα πρόσφατα. Η RITA C. με αποστείλησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το μπλε, καθώς και δηλώθηκε “όχι θετικό ότι θα σκεφτόμαστε αυτό το υλικό ποδηλάτου …” Υφάσματα ποδηλάτων! Δεν πιστεύω ότι ολοκλήρωσα την πρόταση πριν έκανα κλικ στον σύνδεσμο. Δεν μπορώ να έχω κατά νου την τελευταία φορά που περιγράψα τα υλικά στο eBay, οπότε δεν υπάρχει καμία μέθοδος που θα είχα δει αυτό το υλικό χωρίς τα είδη της Rita.

Το πήρε τώρα, πάρα πολύ! Επιθεωρήστε το:

Ήταν από τον πωλητή Marilynsue, αν και δεν έχει επίσης πολλά άλλα υλικά που παρέχονται ιδανικά τώρα.

Μου αρέσει αυτό που διατέθηκε στο εμπόριο ως εξοικονόμηση χρόνου – μην περιμένετε το υλικό σας να κοπεί, απλά να πάρετε ένα “pak” καθώς και να πάτε! Αυτό είναι το υλικό ισοδύναμο του μαρούλι μαρούλι (που αγαπώ, btw)! Ερώτμαι αν πωλήθηκε σε καταστήματα που δεν είχαν διαφορετικά ένα υλικό τμήμα, όπως το Crappy Thread που προσφέρουν στο παντοπωλείο – ή χρησιμοποιούσα, δεν έχω δει ένα τμήμα έννημάτων σε ένα παντοπωλείο για ηλικίες.

Τι θα μετατραπεί αυτό; Λοιπόν, είναι 4 γκαζόν σε πλάτους 35 ίντσες, τόσο πιθανότατα ένα στενό shirtdress κάποιου είδους. Όταν ξέρω, θα ξέρετε!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

HOWTO: Πάρτε Fabricmarch 5, 2007 με 106 σχόλια
Ο φόβος της ανησυχίας του Failuremay 1, 2008
Περισσότερα για το Υφάσματα 29, 2006

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *