Kate στην Catherine Walker για τις υπηρεσίες της Κυριακής στο Balmoral

Είχαμε ειδήσεις σήμερα ότι, όπως αναμένεται, οι Cambridges ξοδεύουν χρόνο στο Balmoral, το σκωτσέζικο κτήμα της βασίλισσας.

Σήμερα ο Δούκας και η Δούκισσας συνοδεύονται από τις εκκλησιαστικές υπηρεσίες της HM σε Κυριακή.

Δυστυχώς, δεν έχω φωτογραφία της HM, αλλά μπορείτε να την δείτε σε αυτό το tweet, φορώντας ένα βαθύ τυρκουάζ και το σκουριάς. (Τα ονόματα χρώματος μου, πιθανώς όλα λάθος!)

Οι σημερινές εικόνες δείχνουν την οικογένεια καθώς αφήνουν τον Crathie Kirk, τον τόπο λατρείας της Βασιλικής Οικογένειας όταν στο Balmoral. Περισσότερα για την Εκκλησία από την ιστοσελίδα της ενορίας.

Η ενορία του Braemar και η Crathie είναι ένα από τα μεγαλύτερα, υψηλότερα και πιο απομακρυσμένα στη Σκωτία. Βρίσκεται στο υπέροχο εθνικό πάρκο Cairngorms.

Επίσης, παρακολούθηση εκκλησίας σήμερα το πρωί: πρίγκιπα Charles, πριγκίπισσα Anne και Sir Timothy Laurence, μαζί με τον Peter και το φθινόπωρο Phillips. Ο Edward και η Sophie Wessex και η κόρη Lady Louise ήταν επίσης μέρος του βασιλικού ενδεχόμενου. Παρακάτω, μια άλλη άποψη της εκκλησίας. (Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των Royals σε αυτή την καθημερινή ιστορία.)

Η Kate βρισκόταν σε ένα Bespoke Catherine Walker Design. Για όσους περίεργοι για την κουβέρτα, ο καιρός στη Σκωτία ήταν κρύος και βροχερός σήμερα. Είχαμε σχόλια στο Facebook που σημειώνουν ότι η υψηλή θερμοκρασία ήταν περίπου 50 βαθμούς Φαρενάιτ.

Είναι δύσκολο να το πείτε αν αυτό είναι ένα παλτό ή παλτό. Η ψήφος μου είναι για ένα coatdress λόγω της άνεσης και επειδή η Kate φορά τόσα πολλά από το εμπορικό σήμα. Παρακάτω, τρία κομμάτια περιπατητών της Catherine με παρόμοια στοιχεία σχεδιασμού. Από αριστερά προς τα δεξιά: Το σακάκι της Ella, το Astrid Coatdress και το Liza Coatdress.

Το ένδυμα της Kate γίνεται σε αυτό που μοιάζει με ένα λεπτό μαλλί. Διαθέτει ραφές πριγκίπισσας, ένα στρογγυλεμένο κολάρο και μακριά μανίκια. Το κολάρο, τα μανσέκια και τα κουμπιά είναι κομμένα σε μαύρο και υπάρχει ένα διακοσμητικό κουμπί στη μανσέτα. Το Trim * θα μπορούσε * να είναι βελούδινο, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να δούμε από τις φωτογραφίες. Σημείωση: Σε ένα σχόλιο, ο Josephine προτείνει το Trim να είναι το ναυτικό, όχι μαύρο. Που κάνει πολύ πιο νόημα. Ο φωτισμός είναι τέτοιος που στην οθόνη μου το καπέλο πραγματικά φαίνεται μαύρο.

Τα μαλλιά της δούκισσας ήταν εν μέρει και το καπέλο της είναι ένα γνωστό σχέδιο με κλειδαριά και εταιρεία, φορεθεί σε προηγούμενες περιπτώσεις. Κάτω δεξιά, η Kate Sporting The Chapeau για μια υπηρεσία που τιμά την 75η επέτειο των Cadets RAF.

Είδαμε την επιστροφή των σκουλαρίκια του Μπαχρέιν της Βασίλισσας και του Diamond Drop, που ονομάστηκε έτσι επειδή τα σκουλαρίκια δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας μαργαριτάρια που ήταν ένα γαμήλιο δώρο στην πριγκίπισσα Elizabeth από τον κυβερνήτη του Μπαχρέιν. Το κοντινό κάτω δείχνει τα σκουλαρίκια όταν φοριέται για την Κυριακή της Κυριακής το Νοέμβριο του 2016.

Φαίνεται ότι η δούκισσας φορούσε το Cartier Ballon Bleu Wristwatch. (Η φωτογραφία του ρολογιού του Kate κάτω από το αριστερό δεν είναι από σήμερα.)

Η Kate έφερε ένα ζευγάρι γάντια, πιθανότατα από το Royal Favorite Cornelia James, αν και είναι αδύνατο να τα αναγνωρίσετε οριστικά από τις διαθέσιμες εικόνες. Πολλές ευχαριστίες στο Gabi και Christin στο Twitter για την είσοδό τους στο καπέλο και τα σκουλαρίκια του Kate, και Aaron στο Facebook.

Αποδεικνύεται ότι η οικογένεια βρίσκεται στο Balmoral από τουλάχιστον την Παρασκευή. Μια φωτογραφία δείχνει Kate οδήγηση Zara Tindall, Prince George, και Savannah Phillips στο μεσημεριανό γεύμα. Ο καθρέφτης έχει περισσότερα για αυτό σε αυτή την ιστορία.

Θα σας αφήσω με αυτή τη γρήγορη ματιά σε αυτό που η Kate φορεθεί στο Balmoral πριν. (Σημείωση: Υπάρχει λίγο προ-ρολό στο μπροστινό μέρος του βίντεο.)

Kate Middleton Balmoral Outfits

159save

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *