Δύο τόνος, πάντα δύο τόνος

Αυτό είναι ένα τόσο μεγάλο φόρεμα (από τις στάχτες). Δεν ξέρω τι είναι περίπου τα σχέδια δύο τόνων, αλλά τους αγαπώ. Ίσως είναι η αγορά ένα, πάρτε μια ελεύθερη νοοτροπία υφάσματος, ή ίσως δεν είμαι τόσο υποσυνείδητα ψάχνει για μια δικαιολογία για να αγοράσει μια αυλή περικοπές φανταχτερά υφάσματα, αλλά να βάλει ένα σύνορο ή ένα κομμάτι ώμου ή ένα οτιδήποτε άλλο δικαιολογεί Ώρες αγωνιώδους ύφασμα που ταιριάζει, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πάρει τη σφραγίδα έγκρισης (πρέπει να δουλέψω ένα από αυτά, παρεμπιπτόντως;).

Λατρεύω τη λεπτή θήκη στα δεξιά – όχι ότι η εκτύπωση των συνόρων με το χαρούμενο καπέλο δεν είναι υπέροχο, αλλά το περίβλημα φαίνεται πιο κατάλληλο για μένα αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα πολύ να το κάνω σε καφέ με ένα βαθύ πορτοκάλι κολοκύθας για την επάνω αντίθεση, ή ακόμα και καφέ και κρέμα γάλακτος.

Φυσικά το πρόβλημα με τη νέα μου σταθεροποίηση σε καφέ είναι ότι έχω το crankiest χρόνο προσπαθώντας να βρω τα σωστά παπούτσια – που-go-με-καφέ. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρούμε καφέ παπούτσια που δεν έχουν ανόητες μεταλλικές λεπτομέρειες, φρικτά καουτσούκ καουτσούκ-ελαστικά πέλματα, ή είναι τσίμπημα; Οτιδήποτε είναι ακόμα πιο διαθέσιμο έχει τα τακούνια τριών και α-ίντσας, τα οποία, λυπάμαι, δεν μπορεί να κάνει (καλά, δεν μπορεί να κάνει για περισσότερο από μία ώρα). Γιατί δεν με μίλησε κάποιος να σχεδιάσει παπούτσια, ρωτώ; (Το γεγονός ότι δεν μπορώ να αντλήσω τίποτα, αλλά ο Amoebas δεν πρέπει να συμβεί σε αυτό – είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσα να έχω έναν από αυτούς τους idelikit καλλιτέχνες να με βοηθήσει.) Αυτά είναι τα πλησιέστερα που βρήκα στο “σωστό παπούτσι” μέχρι στιγμής …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Moths στο τσέπη [ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακρά εισάγετε] 2 Ιουλίου 2007
Δέκα πράγματα Πάω να κάνω μόλις φτάσω στο Itdecember 11, 2008with 64 σχόλια
Και, παπούτσια.october 22, 2006

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *