Εγγυημένη ικανοποίηση

Έχω λίγο κάτω από την καιρική κατάσταση τις τελευταίες μέρες – να αγωνίζεται από ένα κρύο, τίποτα που η Dayquil δεν ήταν ειδικά σχεδιασμένη από τη NASA για να χειριστεί (περιμένω, πιστεύω ότι πιστεύεις της Tang; Λοιπόν, είναι και τα δύο πορτοκαλί) – καθώς χτυπάνε λίγο για να βεβαιωθώ ότι ικανοποιώ ή ξεπεράσαμε την προτεινόμενη καθημερινή αποζημίωση της ευτυχίας. (Η ευτυχία είναι ακόμα πιο αποτελεσματική από την καταπολέμηση των ψυχικών συμπτωμάτων. Δεν έχουν κάνει ακόμα το κεφάλι προς τα κεφαλαία της ευτυχίας έναντι Tang.)

Εν πάση περιπτώσει, μερικά πράγματα απλά δουλεύουν, ευτυχία-σοφός. Όπως, ο David Tennant ως ο Δρ. Όπως, δωρεάν, αλλά ευαίσθητο, χρησιμοποιούν τον συνθέτη. Όπως, φαντάζοντας, ακόμα και για ένα λεπτό, ότι σε κάποιο σημείο, τα εισερχόμενά σας email θα είναι κενά.

Αλλά, περισσότερο από οποιοδήποτε είδος αυτών των πραγμάτων (αν και, ανάλογα με το επεισόδιο, ο David Tennant ως Dr που είναι δύσκολο να νικήσει) Η ευτυχία είναι η περιήγηση τυχαίες λέξεις-κλειδιά στην αναζήτηση βιβλίων Google.

Κοιτάξτε αυτό το κόσμημα, που ανακαλύφθηκε αναζητώντας “διάσημα” καθώς και “φορέματα”:

Από το 1873 έως το 1887, ιδίως τα τελευταία τρία χρόνια αυτής της περιόδου, η υιοθέτηση ευρωπαϊκού φόρεμα προχώρησε γρήγορα μεταξύ των ανώτερων τάξεων. Είχε γίνει υποχρεωτική για τους υπαλλήλους κατά την υπηρεσία το 1873, καθώς και να κερδίσουν σταθερά έδαφος μεταξύ των φοιτητών, των τραπεζιτών, των εμπόρων, καθώς και άλλοι που έρχονται, περισσότερο ή λιγότερο άμεσα, υπό ξένη επιρροή. Το κύμα της γερμανικής επιρροής που σάρωσε Η Ιαπωνία από το 1885 έως το 1887 έφερε την καινοτομία σε ένα ακόμη πιο επικίνδυνο σημείο. Η υπέροχη φορεσιά των γυναικών της Ιαπωνίας, ο οποίος καταλήγει απολύτως να είναι οι χρήσεις του ότι ένα άτομο μπορεί να ται από το Παρίσι? Όχι – το στυλό αρνείται σχεδόν να χρωματίσει το τρομακτικό γεγονός – από το Βερολίνο! Στο ψευδώνυμο του χρόνου, η αντίδραση έναντι μιας δουλειάς απομίμησης occidental τελωνείο που δεν έχει υποψήξει στη χώρα ήρθε στη διάσωση.

[Από την Ιαπωνία, όπως φαίνεται, καθώς εξηγείται από διάσημους συγγραφείς, από την Esther Singleton (1904).]

Πήρατε αυτό το “σκλαβικό” κομμάτι απομίμησης; Επιθυμώ το στυλό μου σχεδόν να απορρίψει να συνθέσει όταν προσπαθώ να κάνω κακή βοσκή όπως αυτό.

Εν πάση περιπτώσει, αν αισθάνεστε λίγο χαμηλά, αρχίστε να παίζετε με το Google Book Browse (για μέγιστη απόλαυση, προτείνω να περιορίσετε την περιήγηση σας σε βιβλία “πλήρους κειμένου” μόνο – κάτω από “Σύνθετη αναζήτηση”).

Η φωτογραφία εδώ, από το δρόμο, προέρχεται από την καριέρα του Fenwick. Εάν σας κάνει να θέλετε να ελέγξετε το υπόλοιπο βιβλίο, κάντε κλικ στην εικόνα …

Ω, καθώς και μια πλούσια φόρεμα μια ημέρα καλωσορίσατε στον νεώτερο διαφημιζόμενο, εκεί πάνω στα δεξιά: τα σχέδια του Michelle Lee από το παρελθόν! Πηγαίνετε επιθεωρήστε το site της, αν θέλετε.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Επιθυμώ αυτό ήταν το Endangeedaugust 29, 2008
Βιβλίο Αναθεώρηση: Πράγματα που επιθυμώ η μαμά μου είπε Medecember 1, 2008
το πρώτο φόρεμα καθώς και το τελευταίο dressmarch 12, 2008

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *