Μαύρη και λευκή δήλωση

Τι φοράω:
AQAQ Pants (εδώ, λατρεύω επίσης αυτό εδώ & εδώ) // σπασμένα από τον Ronny Kobo (εδώ, αγαπάτε επίσης αυτό το χρώμα εδώ, δοκιμάστε αυτά εδώ) // τακούνια (εδώ ή εδώ, φιλικό προς τον προϋπολογισμό εδώ/εδώ)
Καλή Δευτέρα όλοι και ελπίζω να είχατε ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο. Εάν αισθάνεστε ότι αυτό το ασπρόμαυρο σύνολο φαίνεται εξοικειωμένο, είστε απολύτως σωστοί. Το παρουσίασα σε μια δημοσίευση βίντεο “Boomerang” στο Instagram πριν από μερικούς μήνες. Αυτό το παντελόνι AQAQ είναι τώρα ένα από τα αγαπημένα μου μαύρα παντελόνια ευρείας πόδι και η εφαρμογή, το στυλ και το μήκος είναι εκπληκτικό. Έχω πάντα έναν σκληρό χρόνο να βρίσκω ευρύχωρα παντελόνια με μια καταπληκτική τακτοποίηση όταν συνδυάζεται με τα τακούνια ως εκ τούτου, ο λόγος για τον οποίο έχω φορέσει αυτό πολλές φορές. Το ένωσα με μια κορυφή καλλιέργειας τόξου (εδώ) και ένα λευκό κουμπί κάτω από το μπλουζάκι (εδώ). Για αυτήν την ανάρτηση, συνδυάστηκα με μια κορυφαία καλλιέργεια μεταφοράς, την οποία προηγουμένως συνδυάσαμε με φόρμες το περασμένο καλοκαίρι (εδώ). Τα υπερβολικά μανίκια και οι μανσέτες που φουσκώνουν το κάνουν ένα κομμάτι δήλωσης και μου αρέσει η ελαστική και τοποθετημένη αίσθηση.
Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Το κομψό ντύσιμο που χρειάζεστε τώρα

Άνετο και κομψό ντύσιμο για να φορέσει τώρα

Πώς να αυξήσετε το φόρεμα με μπλούζα

Πώς να αναβαθμίσετε το στυλ εργασίας πτώσης σας

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *