Το ιδανικό φόρεμα για να αγοράσετε τώρα

< >

Ψωνίζω το βλέμμα

Δεν μπορώ να αποκτήσω επαρκή τη χρήση φωτεινών και ζωντανών εσώρουχων αυτές τις μέρες. Είμαι συνεχώς στην περιήγηση του ιδανικού φόρεμα της άνοιξης για να αγοράσω τώρα. Όταν βρήκα αυτό το φόρεμα Aje πριν από λίγες εβδομάδες, κατάλαβα ότι το ήθελα να το επιθυμούσα ως μέρος της ντουλάπας μου. Μόλις πρόσφατα το συζήτησα στο “Τελευταίο Πάσχα Φόρεμα της τελευταίας στιγμής” μου δημοσίευσε ως ένα από τα προϊόντα της σημερινής μου λαχτάρα για τη λίστα μου. Όταν ήρθε το Πάσχα, επέλεξα ότι ήταν το ιδανικό φόρεμα για να αγοράσω τώρα, καθώς και το χρώμα καθώς και το κόψιμο ήταν ό, τι θα μπορούσα να ζητήσω. Αυτό το φόρεμα είναι επίσης διαθέσιμο σε λευκό.
Η εύρεση του ιδανικού φόρεμα για μένα ήταν πάντα σχετικά απλή, αφού έχω μια συγκεκριμένη ιδέα, τα χρώματα καθώς και το στυλ στο μυαλό, καθώς και όταν συναντώ αυτό το φόρεμα, είμαι ενθουσιασμένος που το αγοράζω καλύτερα. Αυτό είναι το ίδιο ακριβώς συναίσθημα που είχα όταν βρήκα αυτό το φόρεμα Aje καθώς και το προηγούμενο φόρεμα Aje χρησιμοποίησα το τελευταίο καλοκαίρι, το οποίο επίσης ήρθε σε ανοιχτό μπλε (επί του παρόντος στη λαχτάρα μου για την καταχώρισή μου). Με τα φορέματά μου, έχω αναζητήσει και συγκεντρώσαμε μερικά από τα προτιμώμενα φορέματα μου. Αυτά τα εσώρουχα πωλούνται στο Shopbop, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια θέση που αγόρασα το παρόν κίτρινο Aje Chateau Small Dress. Το εξαιρετικό πράγμα για αυτά τα εσώρουχα, εκτός από το πώς ακριβώς και το μοντέρνο κάθε κομμάτι είναι ότι είναι όλοι στην πώληση αυτή την εβδομάδα για 25% έκπτωση. Σήμερα κοιτάζω αυτό το μικτό φόρεμα εκτύπωσης, φόρεμα με κούκλα βρέφους για την άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι, καθώς και το κίτρινο φόρεμα (γεια, φόρεμα απόδραση).

Το Shopbop Spring Gown για να αγοράσετε το Nowif βρίσκονται σήμερα σε περιήγηση στο ιδανικό φόρεμα της άνοιξης για να αγοράσετε τώρα, μην κοιτάξετε περαιτέρω, εδώ είναι η καλύτερη άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι που αξίζει να έχετε. Ακολουθεί ένα roundup της ιδανικής φόρεμα για να αγοράσετε τώρα. Υπάρχει κάτι για όλους από μινιμαλιστικά εσώρουχα έως φωτεινά και ζωντανά φορέματα. Επίσης, μόνο για αυτή την εβδομάδα, πωλούνται μέχρι και 25% με τον κώδικα: στυλ.

< >

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Έννοιες τελευταίας στιγμής για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…

Πώς να φαίνεστε μοντέρνα σε παντελόνια ευρείας πόδι…

Οι καλύτερες καλοκαιρινές κορυφές που μπορείτε να φορέσετε…

Εδώ είναι τι να φορέσετε αυτό το νέο…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Author: aouly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *